BMW-ul Seria 5 se mai poate bucura putin. Noul Audi A6 surprins in premiera in teste

BMW-ul Seria 5 se mai poate bucura putin. Noul Audi A6 surprins in premiera in teste
  • Audi-ul A6 a fost surprins in teste
  • Acesta va fi dezvoltat pe noua platforma MLB Evo
  • Va debuta cel mai probabil anul viitor
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie Audi A6 a fost suprinsa pentru prima data in timp ce era testata pe drumurile publice. Aceasta propune un design usor diferit de actualul model si va debuta oficial cel mai probabil anul viitor.

Design-ul noilor modele a devenit subiect de dezbatere printre pasionatii de automobile, dupa ce a devenit tot mai greu sa diferentiezi spre exemplu BMW-ul Seria 5 de Seria 7, sau Mercedes-ul E-Class de S-Class. Desigur, au dimensiuni diferite, insa liniile sunt cam la fel.

2019 Audi A6

Audi, prin designerul Marc Lichte, vrea sa iasa din acest cerc vicios si intentioneaza ca viitoarele modele sa vina fiecare cu ceva nou. Pana acum am vazut ca A8-ul este vizibil diferit de A7, iar acum a venit momentul sa aflam cu ce ne va impresiona viitoarea generatie A6, deoarece tocmai a fost surprinsa in premiera in teste.

2019 Audi A6

Prototipul, acoperit in totalitate de camuflaj, dezvaluie o forma diferita a farurilor, oglinzile laterale sunt montate acum pe usa, iar aspectul general este mult mai sportiv decat actualul model.

2019 Audi A6

La interior vom regasi ca si pana acum materiale de calitate superioara, un plan general usor modificat, tehnologie de ultima generatie, si cel mai probabil, noul Virtual Cockpit de care va beneficia si mult-asteptatul A8.

2019 Audi A6

Detaliile tehnice raman deocamdata necunoscute, insa iti putem spune ca noul Audi A6 este construit pe noua platforma MLB Evo, ceea ce inseamna ca greutatea va scadea semnificativ, iar performantele vor creste. Totodata, habitaclul va fi mai incapator iar portbagajul va propune un volum de incarcare mai mare.

2019 Audi A6

Constructorul german de automobile este asteptat sa prezinte oficial nava amiral A8 cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, asa ca noua generatie A6 va debuta in fata publicului larg de-abia anul viitor.

2019 Audi A6

2019 Audi A6

2019 Audi A6

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2019 Audi A6
mai multe