Cand va renunta la camuflaj te va da pe spate, dar pana atunci uite aici cu ce va veni nou viitorul Audi A7

Cand va renunta la camuflaj te va da pe spate, dar pana atunci uite aici cu ce va veni nou viitorul Audi A7
  • Acestea sunt primele fotografii de aproape cu viitorul Audi A7
  • Se pot observa o silueta mai zvelta, o parte posterioara redesenata si o grila fata impunatoare
  • Viitoarea generatie a modelului A7 ar putea fi disponibila si cu o motorizare pe hidrogen
Distribuie pe Facebook

Noua generatie a Audi-ului A7 Sportback a fost zarita in timp ce era testata. Sub camuflaj se pot observa formele mai sportive si unele detalii diferite fata de actualul model.

Primele poze cu viitoarea generatie a Audi-ului A7 au aparut nu cu mult timp in urma, si desi erau facute de la o distanta considerabila, am putut vedea putin liniile masinii. Acum, fotografii s-au intors la treaba si au surprins din nou A7-le, de aceasta data indeajuns de aproape incat sa putem vorbi putin de ce va aduce nou viitorul model.

2018 Audi A7

La o prima vedere, viitorul model va beneficia de o silueta mai zvelta decat predecesorul sau si de mai multe detalii imprumutate de la conceptul Prologue, precum farurile, stopurile si mai multe panouri ale caroseriei.

2018 Audi A7

Chiar daca "imbracamintea" de camuflaj nu ne dezvaluie mai mult din exteriorul viitorului Audi A7, se poate totusi observa o parte posterioara complet redesenata si o grila frontala masiva care va sublinia caracterul sportiv al masinii.

2018 Audi A7

Este foarte interesant faptul ca modelul surprins in aceste fotografii are capatul evacuarii foarte mic si indreptat in jos, semn ca probabil nemtii se gandesc pe viitor la un sistem de propulsie pe hidrogen.

Acest lucru nu este imposibil, avand in vedere ca productorul german de automobile a prezentat cu doi ani in urma, la Salonul Auto de la Los Angeles, conceptul A7 Sportback h-tron quattro.

2018 Audi A7

Din cate se poate observa din aceste fotografii, interiorul masinii nu este camuflat deloc, dar fiindca nu putem vedea mare lucru, nu ne vom lega de acest aspect, cel putin deocamdata.

2018 Audi A7

Noua generatie a Audi-ului A7 nu va renunta la camuflaj in viitorul foarte apropiat, deoarece este programat sa debuteze oficial abia dupa viitoarele A8 si A6. Varful de lance al nemtilor, modelul A8, este asteptat sa-si arate noua fata anul viitor.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2018 Audi A7
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 August 2016