Cea mai noua masina de la Lamborghini e nebunie curata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Lamborghini e nebunie curata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Lamborghini e nebunie curata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 640 de cai putere.

Anuntata cu numai cateva zile in urma, la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai noua masina de la Lamborghini a fost surprinsa, recent, in teste, pe strazile Italiei. Inspirata de variantele Super Trofeo si GT3, editia Huracan STO impresioneaza in special prin partea frontala agresiv stilizata, insa nici aripa supradimensionata de la nivelul partii posterioare a caroseriei nu va trece neobservata.

Reteta specifica departamentului exterior continua, dupa cum precizam si anterior, cu multiple prize de aer si jante cu prindere centrala, carora li se alatura un difuzor masiv.

In cabina, cea mai noua masina de la Lamborghini scoate la iveala instrumente de bord digitale cu aspect restilizat, scaune sport din fibra de carbon, plus tapiterie cu insertii de alcantara si accente contrastante. De asemenea, editia Huracan STO se mai poate lauda si cu un display central urias, de tip touchscreen, ce gazduieste sistemul de infotainment Human Machine Interface (HMI).

Sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri, proiectat pentru a livra puntii spate undeva in jurul a 640 de cai.

Cea mai noua masina de la Lamborghini are astfel nevoie de numai trei secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce ecuatia 0 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea in aproximativ noua secunde. Aceeasi fisa tehnica a editiei Huracan STO cuprinde inclusiv o viteza maxima de 310 kilometri pe ora, in timp ce greutatea nu depaseste, aparent, 1.339 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2020