Cel mai mare SUV BMW surprins in premiera in teste. X7 vine in 2018 cu design nou si trei randuri de scaune

  • Viitorul BMW X7 a fost surprins in teste
  • SUV-ul de mari dimensiuni va fi asamblat in Statele Unite
  • Acesta va debuta oficial in 2018
Distribuie pe Facebook

Noul BMW X7 a fost surprins in timp ce era testat pe drumurile publice. Cel mai mare SUV din gama constructorului bavarez va fi produs in Statele Unite si va ajunge pe piata in 2018, ca un rival pentru Audi-ul Q7 sau Mercedes-ul GLS.

Dupa Mercedes si Volkswagen, nemtii de la BMW sunt printre ultimii constructori de automobile care se pregatesc sa adauge gamei actuale de modele un SUV de mari dimensiuni.

2019 BMW X7

Constructorul bavarez cocheteaza de ceva vreme cu ideea unui SUV din gama X, pozitionat deasupra X5-ului si X6-ului, insa a fost nevoit sa renunte de mai multe ori la ea si sa se concentreze pe dezvoltarea SUV-urilor de dimensiuni mai mici.

2019 BMW X72019 BMW X7

Cererea mare pentru un asemenea vehicul i-a facut pe nemti sa revina la acest model, iar cu doi ani in urma, acesta a fost confirmat de un oficial de rang inalt. Acum, primul prototip aflat in ultimele faze de dezvoltare a fost surprins in fotografii.

2019 BMW X7

Viitorul X7 este dezvoltat pe platforma modulara CLAR si propune un aspect "musculos", in special in partea din fata. Este important de stiut ca majoritatea elementelor de design pe care le poti observa in acest set de fotografii se vor regasi si pe versiunea de productie, cu mentiunea ca farurile si grila urmeaza sa fie inlocuite.

2019 BMW X72019 BMW X7

Multumita acestei platforme si folosirii materialelor usoare precum plasticul intarit cu fibra de carbon, noul SUV de mari dimensiuni al nemtilor de la BMW va avea o greutate totala scazuta.

2019 BMW X7

Interiorul va oferi un plan general similar cu cel al Seriei 7, 3 randuri de scaune, un sistem de infotainment de ultima generatie cu control prin gesturi, si asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului, un bord concentrat pe sofer.

2019 BMW X7

In ceea ce priveste gama de motorizari, BMW X7 va veni impreuna cu propulsoare cu 6 cilindri in linie, V8-uri, cel mai probabil un V12, dar si agregate plug-in hybrid oferite de aceasta platforma modulara.

2019 BMW X7

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noul X7 va fi asamblat la uzina BMW din Spartanburg, Carolina de Sud, si va fi lansat oficial in 2018. Astfel, primele comenzi ar urma sa ajunga la noii clienti incepand din 2019.

2019 BMW X7

Sursa foto: Bimmerpost

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2019 BMW X7
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2016