Cel mai puternic Golf cu tractiune fata la care Volkswagen lucreaza zilele acestea a fost surprins complet necamuflat. VIDEO

Cel mai puternic Golf cu tractiune fata la care Volkswagen lucreaza zilele acestea a fost surprins complet necamuflat. VIDEO
  • Cel mai puternic Golf cu tractiune fata la care Volkswagen lucreaza zilele acestea a fost surprins complet necamuflat
  • Noul model ar putea debuta oficial fie la sfarsitul anului curent, fie in prima parte a lui 2021
Distribuie pe Facebook

Noul model ar putea debuta oficial fie la sfarsitul anului curent, fie in prima parte a lui 2021.

Motor turbo de doi litri si 245 de cai putere, acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde, plus viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora. Sunt elementele care caracterizeaza cel mai performant Golf cu tractiune fata pe care Volkswagen il ofera zile acestea.

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 32.600 de euro, noul Golf GTI - caci despre el discutam anterior, va fi extrem de curand eclipsat si dat uitarii.

Volkswagen pune zilele acestea la punct ultimele detalii legate de viitorul Golf GTI TCR, pe care il va oferi in compania unui motor turbo de doi litri si... ei bine, 300 de cai putere. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa coboare sub pragul celor 6.0 secunde.

Surprins recent pe circuitul de la Nurburgring, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, cel mai performant Golf 8 cu tractiune fata propune o serie de modificari inclusiv in dreptul aerodinamicii.

Pentru moment, meniul specific departamentului interior ramane doar un mare mister, insa este de asteptat ca noul Volkswagen Golf GTI sa isi intampine clientii si in compania unui volan sport cu parte inferioara plata. Si, de ce nu, padele pentru schimbarea treptelor cutiei de viteze.

Asa cum precizam si cateva randuri mai sus, la inceputul acestui material, varful gamei Golf GTI va debuta oficial, in premiera mondiala, fie la sfarsitul anului curent, fie abia in prima parte a lui 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe