Cum arata interiorul noului BMW M3

Cum arata interiorul noului BMW M3
  • Viitorul BMW M3 Sedan a fost surprins intr-un nou set de fotografii spion
  • Prototipul ne ofera ocazia de a arunca o prima privire asupra cockpitului sau
  • Menuil include volan cu design in trei spite si scaune sport cu logo-ul M GmbH
Distribuie pe Facebook

Viitorul BMW M3 F80 a fost surprins intr-un nou set de fotografii spion, prototipul sedanului bavarez de inalta performanta oferindu-ne de-aceasta data ocazia de a arunca o prima privire asupra interiorului sau.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cursul anului viitor, noul BMW M3 va ascunde sub capota un propulsor de trei litri, inzestrat cu sase cilindri in linie si tehnologie TwinPower Turbo, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 430 cai putere si ceva mai mult de 500 Newton-Metri. De asemenea, urmatoarea generatie a super-sedanului bavarez se va mai bucura si de prezenta unei transmisii manuale cu sase rapoarte, in timp ce o cutie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj va fi oferita in mod optional.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Mai adaugam pe lista cu specificatii tehnice si greutatea care se anunta a fi sub pragul celor 1.500 de kilograme, respectiv suspensia si sistemul de franare special concepute, iar noul BMW M3 ar trebui sa ofere o doza uriasa de performanta, atat in linie dreapta, cat si pe virajele celor mai importante circuite ale planetei.

In ceea ce priveste aspectul vizual, urmatoarea generatie a super-sedanului bavarez este asteptata sa aduca cu sine un kit aerodinamic agresiv stilizat, dar si un interior intesat cu detalii sinonime cu sportivitatea - detalii precum volan cu design in trei spite, cusut cu ata in culorile caracteristice brandului M GmbH, scaune cu suport lateral marit si logo-ul M, iar lista poate continua...

BMW M3 - Poze Interior

BMW M3 - Poze Interior

BMW M3 - Poze Interior

BMW M3 - Poze Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2013