Cum arata noile Mini Cooper si Mini Cooper S

Cum arata noile Mini Cooper si Mini Cooper S
Urmatoarea generatie a modelelor Mini Cooper si Mini Cooper S a fost surprinsa recent in timpul unei sedinte foto, purtand un minimum de camuflaj.
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru toata lumea, urmatoarea generatie a modelelor Mini Cooper si Mini Cooper S ni se dezvaluie chiar astazi in (aproape) toata splendoarea sa, purtand un minimum de camuflaj.

Mini Cooper - Poze Spion

Drept urmare, dupa cum se poate observa si in ultimele fotografii spion surprinse, putem spune inca de pe acum ca noile Mini Cooper si Mini Cooper S se remarca printr-o evolutie subtila la nivel de design exterior, blocurile optice restilizate si inzestrate cu tehnologia LED, respectiv grila frontala regandita fiind dintre cele mai reprezentative detalii.

Mini Cooper - Poze Spion

Din pacate, imaginile interioare lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa exista unele zvonuri care afirma ca urmatoarea generatie a modelelor Mini Cooper si Mini Cooper S va renunta la pozitia centrala a vitezometrului, acesta urmand a fi mutat intr-o pozitia mult mai traditionala, si anume in spatele volanului.

Mini Cooper - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noile Mini Cooper si Mini Cooper S vor fi construite cel mai probabil pe viitoarea platforma UKL, platforma asteptata sa gazduiasca si urmatoarea generatie a germanului BMW Seria 1. Referitor la gama de motorizari, in functie de versiunea aleasa, viitorii clienti ar putea avea la dispozitie atat un 1.5 turbo in trei cilindri, cat si un 1.6 turbo cu patru cilindri in linie.

Mini Cooper - Poze Spion

Desi nu este nimic oficial la acest moment, urmatoarea generatie a modelelor Mini Cooper si Mini Cooper S ar putea fi disponibila la vanzare inca de la inceputul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mini Cooper - Poze Spion
mai multe