Cum arata noul BMW Seria 4 Coupe

Cum arata noul BMW Seria 4 Coupe
Desi nu va fi dezvaluit mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile, noul BMW Seria 4 Coupe ni se dezvaluie chiar astazi in toata splendoarea sa, viitorul automobil al constructorul bavarez fiind surprins recent complet necamuflat.
Distribuie pe Facebook

Prezentat in premiera mondiala la inceputul acestui an, sub forma unui impresionant concept car, noul BMW Seria 4 Coupe se afla la un singur pas de mult anticipatul sau debut oficial.

Nu de alta dar, conform ultimelor informatii venite dinspre compania bavareza, versiunea in doua usi a ultimului Seria 3 va intra in productia de serie chiar in cursul lui iulie, in timp ce Salonul Auto de la Frankfurt se afla la numai trei luni distanta.

Pana atunci insa, viitorul BMW Seria 4 Coupe ni se arata intr-un nou set de fotografii spion, automobilul bavarez in doua usi fiind surprins recent complet necamuflat.

Dar inainte de a admira modelul sport german in toata splendoarea sa, tinem sa precizam ca in imaginile de mai jos avem de-a face cu versiunea 435i Sport Line, pusa in miscare de un propulsor turbo de trei litri, cu sase cilindri in linie, si aproximativ 306 cai putere.

BMW Seria 4 Coupe - Noi Poze Spion

BMW Seria 4 Coupe - Noi Poze Spion

BMW Seria 4 Coupe - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2013