Cum arata noul Range Rover LWB, limuzina SUV de peste 5 metri lungime

Cum arata noul Range Rover LWB, limuzina SUV de peste 5 metri lungime
  • Noul Range Rover va fi disponibil si intr-o versiune cu ampatament marit
  • Automobilul cu pricina se va putea lauda cu o lungime de peste cinci metri
  • Prezentarea oficiala va avea loc, cel mai probabil, inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Range Rover e mare, dar e pe cale sa devina si mai mare! Modelul cu ampatament marit a fost surprins recent chiar pe soselele din Marea Britanie. SUV-ul de lux s-a transformat acum intr-o limuzina 4x4 intrucat masoara peste 5 metri lungime. Noul Range Rover LWB (long-wheelbase) este primul model alungit dupa defunctul Range Rover LSE aparut in 1992.

Compania britanica s-a gandit la clientii sai care isi doresc un SUV si mai mare. Altfel nu ne explicam cum de a luat nastere aceasta versiune a noului Range Rover. Modelul cu ampatament marit are o lungime de peste 5 metri, scriu britanicii de la Autocar. El a fost surprins pe strazile din Regatul Unit intr-o forma usoara de camuflare, semn ca ar fi gata pentru productia de serie. De fapt, se asteapta ca prezentarea oficiala sa aiba loc undeva spre sfarsitul acestui an.

Range Rover LWB - Poze Spion

Unde va fi lansat

Judecand dupa aceste poze spion, o mare parte din spatiul suplimentar a fost adugat in cabina din spate. Astfel, centimetri in plus adaugati intre pilonii B si C vor spori si mai mult spatiul si confortul pasagerilor din spate. Din cate se pare, compania britanica va oferi acest model marit cu un interior foarte spectaculos intocmai pentru a atrage mai multi clienti.

Din cate se pare, conform cu tendintele pietei, noul Range Rover cu ampatament marit va ajunge pentru prima data pe piata din China. Insa, prin lungimea si confortul oferit, el va deveni un concurent direct pentru limuzine executive conventionale, cum sunt noul Mercedes-Benz S-Class sau chiar modelele exclusiviste de la Rolls-Royce.

Range Rover LWB - Poze Spion

Cat va costa

Land Rover si-a dorit intotdeauna sa vada cat de departe poate fi dus conceptul Range Rover, mai scrie Autocar. Avantajul acestui SUV limuzina nu este dat numai de spatiul imens pe care il au la dispozitie pasagerii, ci si de pozitia inalta din dreapta a scaunelor, care le permite sa fie deasupra tuturor. Astfel, chiar si la un pret de peste 145.000 de euro, acest Range Rover poate oferi sentimentul unui Rolls-Royce la un discount semnificativ, completeaza sursa citata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Range Rover LWB - Poze Spion
mai multe