Daca n-ai bani de BMW Seria 4 Gran Coupe, asta e masina ta. Se lanseaza anul viitor si concureaza cu Mercedes CLA

Daca n-ai bani de BMW Seria 4 Gran Coupe, asta e masina ta. Se lanseaza anul viitor si concureaza cu Mercedes CLA
  • BMW lucreaza la o versiune Gran Coupe a viitorului Seria 2
  • Automobilul va avea ca si principal rival modelul Mercedes CLA
  • Primele exemplare sunt asteptate pe strazi in anul 2019
Distribuie pe Facebook

BMW planuieste extinderea gamei Seria 2 cu o noua versiune de caroserie. Surprinsa de curand in teste, varianta Gran Coupe ar putea debuta oficial anul viitor.

In incercarea de a redeveni cel mai mare producator de automobile premium din lume, BMW isi diversifica portofoliul cu modele nemaioferite pana acum. Un prim exemplu in acest sens in reprezinta noul X2, o versiune ceva mai sportiva a crossoverului X1 - ajuns intre timp la generatia cu numarul doi.

Totodata, compania bavareza pregateste lansarea primului X7 din istorie. Prefigurat de conceptul cu acelasi nume, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia salonului de la Frankfurt din toamna anului trecut, urmatorul membru al familiei de SUV-uri anunta o configuratie interioara cu sapte locuri.

BMW Seria 2 Gran Coupe - Poze spion

Pe langa noile X2 si X7, pentru care competitia are sau nu un rival, BMW mai lucreaza si la o varianta Gran Coupe a modelului Seria 2. Surprins de curand in teste, automobilul cu pricina este asteptat in showroom-urile din intreaga lume incepand cu 2019, ca o alternativa la coupe-ul in patru usi Mercedes CLA.

Nu exista la acest moment niciun fel de informatie oficiala cu privire la viitorul produs al companiei bavareze, exceptand cateva zvonuri potrivit carora la baza se va afla o platforma cu tractiune fata. La fel ca si in cazul celorlalte compacte FWD, clientii vor putea opta optional pentru sistemul xDrive.

Sub capota sunt anticipate motorizari turbo cu trei si patru cilindri in linie, pe care noul BMW Seria 2 Gran Coupe le va imparti cu urmatoarea generatie a modelului Seria 1. Ambele automobile vor ajunge la vanzare atat in compania unei cutii manuale, cat si alaturi de o transmisie automata - traditionala ori DCT.

Din punct de vedere estetic, alternativa companiei bavareze la Mercedes CLA ar putea imprumuta formula versiunii in cinci portiere a gamei Seria 4. Cel putin la nivel exterior, in cazul interiorului fiind mari sanse sa regasim mai multe elemente vizuale - dar si tehnologii, inspirate de crossoverul X2.

BMW Seria 2 Gran Coupe - Poze spion

BMW Seria 2 Gran Coupe - Poze spion

BMW Seria 2 Gran Coupe - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 2 Gran Coupe - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2018