Daca ramane asa, BMW X5 isi va pierde toti clientii. Uite cum arata interiorul noului Mercedes GLE

Daca ramane asa, BMW X5 isi va pierde toti clientii. Uite cum arata interiorul noului Mercedes GLE
  • Noul Mercedes GLE a fost fotografiat de curand cu interiorul la vedere
  • SUV-ul german ofera la randul lui doua display-uri pentru plansa de bord
  • Debutul urmatoarea generatii va avea loc inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a SUV-ului din Stuttgart ar putea debuta oficial chiar inainte de sfarsitul acestui an, potrivit celor mai recente informatii.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, initial sub denumirea de ML, actualul Mercedes GLE se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

Producatorul german nu va ramane insa fara un concurent pentru BMW X5 in gama, un nou model fiind surprins chiar zilele acestea pregatindu-se de debut.

Fotografiat cu cockpitul la vedere, SUV-ul companiei din Stuttgart prezinta un design familiar la nivelul plansei de bord, cu doua display-uri supradimensionate.

Meniul interior continua cu patru guri de ventilatie pozitionate imediat sub ecranul destinat sistemului de infotainment si instalatia de climatizare de pe E-Class.

Volanul imprumutat de la actuala generatie a limuzinei Mercedes S-Class si touchpad-ul preluat de pe A-Class completeaza pachetul oferit de acest prototip.

Din punct de vedere tehnic, noul concurent din Stuttgart pentru BMW X5 este asteptat la vanzare alaturi de motorizari variate, inclusiv cu sase cilindri linie.

Comercializat sub indicativul 63 AMG, varful gamei GLE ar putea trece la randul lui printr-o schimbare radicala, in sensul ca va adopta sub capota un V8 de patru litri.

Elementul-surpriza in cazul unor modele precum C ori E63 AMG, propulsorul echipat cu doua turbine dezvolta valori maxime de pana la 639 CP si 900 Nm.

Un debut oficial pentru SUV-ul producatorului german este programat pentru anul in curs, potrivit celor mai recente informatii obtinute de site-ul mercedes-fans.de.

Mercedes GLE - Poze noi interior

Mercedes GLE - Poze noi interior

Mercedes GLE - Poze noi interior

Mercedes GLE - Poze noi interior

Sursa Foto: mercedes-fans.de

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 August 2018