Daca ramane asa, BMW X6 isi va pierde toti clientii. Uite cum arata interiorul noului Audi Q8

Daca ramane asa, BMW X6 isi va pierde toti clientii. Uite cum arata interiorul noului Audi Q8
  • Versiunea de serie a conceptului Audi Q8 a fost fotografiata din nou in teste
  • Ultimele imagini spion surprind interiorul modelului german complet necamuflat
  • Plansa de bord prezinta o configuratie cu doua ecrane la nivelul consolei
Distribuie pe Facebook

Ca Audi pregateste un concurent pentru modelele BMW X6 si Mercedes GLE Coupe, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni.

Prezentat sub forma de concept car la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit, primul Q8 din istoria companiei Audi se apropie cu pasi repezi.

Altfel spus, daca totul decurge conform planului, versiunea de serie a prototipului care anticipeaza un concurent pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe va ajunge pe piata inainte de sfarsitul lui 2018.

Audi Q8 - Noi poze spion

Audi Q8 - Noi poze spion

Audi Q8 - Noi poze spion

Intre timp, viitorul model din Ingostadt a fost surprins in timpul unei noi sesiuni de teste, ultimele fotografii spion oferindu-ne posibilitatea de a admira cateva dintre elementele sale interioare.

Desi nu pare nici pe departe finalizata - drept pentru care intalnim mai multe detalii de SQ7, cabina noului Audi Q8 scoate la iveala o configuratie extrem de interesanta, cu doua ecrane la nivelul consolei centrale.

Ca o scurta paranteza, intr-un mod similar se prezinta si modelul Velar de la Range Rover, care adopta doua display-uri tactile, de zece inch fiecare, pentru afisarea si actionarea tuturor comenzilor.

Revenind acum la primul SUV Coupe din gama producatorului auto german, acesta va adopta la nivel de interior inclusiv celebrele instrumente de bord digitale si configurabile reunite sub numele Virtual Cockpit.

Surprins in compania unui camuflaj omniprezent, exteriorul noului Audi Q8 ramane in continuare o mare necunoscuta, insa cel mai probabil caroseria va pastra linia conceptului cu acelasi nume.

Gama de motorizari ar putea proveni, in schimb, de la modelul Q7, sansele ca versiunea de serie a prototipului care anticipeaza un concurent pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe sa primeasca si o versiune S finnd extrem de mari.+

Audi Q8 - Noi poze spion

Audi Q8 - Noi poze spion

Audi Q8 - Noi poze spion

Sursa Foto: Paul Tan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi Q8 - Noi poze spion
mai multe