Dacia a scos pe strazi un Duster care i-a mirat pe toti. Fotografii au spus ca masina era 100% electrica

  • Fotografii spion au surprins in teste o Dacie 100% electrica
  • Este vorba despre un prototip cu caroserie de Duster Mk1
  • Nimeni nu stie cu exactitate povestea modelului respectiv
Distribuie pe Facebook

Un prototip mai putin obisnuit, care folosea o versiune modificata a caroseriei de Duster Mk1, a fost surprins in teste, la Cercul Arctic, in acest sfarsit de saptamana. Nimeni nu poate spune insa cu exactitate, pentru moment, ce anume ascundea Dacia de privirile curiosilor.

Intr-un interviu acordat publicatiei Auto Express in urma cu mai bine de jumatate de decada, in toamna anului 2013, Carlos Ghosn - care pe atunci se afla la carma aliantei Renault-Nissan - nu excludea posibilitatea ca pana si compania Dacia sa lanseze pe piata, intr-o buna zi, o masina cu propulsie complet electrica.

Acea vreme s-ar putea sa fi sosit, fotografii spion reusind sa surprinda de curand in teste, la Cercul Arctic, un prototip mai putin obisnuit, care folosea o versiune modificata a caroseriei de Duster Mk1. Potrivit celor care au realizat aceste imagini, autoturismul in cauza era pus in miscare de un sistem de propulsie 100% electric.

Pe langa propulsia complet electrica, misterioasa Dacie Duster s-ar mai bucura si de numeroase componente specifice masinilor de curse, persoanele care au vazut de-aproape respectivul vehicul identificand, printre altele, si un set de franare de inalta performanta, plus scaune racing si chiar un roll-cage la interior.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, nimeni nu poate spune momentan care este treaba cu prototipul din aceste fotografii, insa exista doua teorii. Cea mai plauzibila este ca Renault ar testa un nou bolid pentru Trofeul Andros, competitie care propune o clasa si pentru autoturismele cu sisteme de propulsie 100% electric.

Dacia Duster electrica

Dacia Duster electrica

Dacia Duster electrica

Dacia Duster electrica

Dacia Duster electrica

Dacia Duster electrica

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Dacia Duster electrica
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2019