Dovada asteptata de toti fanii NISSAN. Japonezii au inceput dezvoltarea unui succesor pentru 370Z

Dovada asteptata de toti fanii NISSAN. Japonezii au inceput dezvoltarea unui succesor pentru 370Z
  • Nissan ar lucra la un succesor pentru 370Z
  • Prototipul neobisnuit a fost surprins pe Nurburgring
  • Ar urma sa aiba motor V6 twin-turbo
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife un Nissan 370Z cu mai multe imbunatatiri. Din cate se pare, producatorul japonez a inceput deja dezvoltarea unui succesor pentru modelul sportiv.

Nissan 370Z este un dinozaur comparativ cu modelele sport ale prezentului. Asta pentru ca modelul japonez a debutat in urma cu zece ani si de atunci a ramas in mare parte la fel: acelasi design exterior, cu mici imbunatatiri pe ici colo, acelasi motor V6 de 3.7 litri, aspirat si acelasi interior.

Prototip Nissan 370Z

Nu de putine ori fanii au cerut o noua generatie, care sa se poata bate de la egal la egal cu sportivele momentului, dar pana acum Nissan nu a lansat una. Mai marii companiei par sa agreeze tot mai mult un succesor pentru 370Z, un oficial Nissan chiar precizand cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo ca atat 370Z cat si GT-R "sunt foarte aproape de inima Nissan, suntem mereu cu ochii pe ele si lucram la ele."

Prototip Nissan 370Z

Zilele acestea, fotografii spion au surprins un prototip neobisnuit pe bucla nordica a circuitului de la Nurburgring. Este vorba despre un Nissan 370Z, cu cateva modificari, care pare a fi folosit pentru a testa diverse componente pentru un succesor al sportivei.

Prototip Nissan 370Z

Momentan nu se cunosc mai deloc detalii despre acest nou model de la Nissan. Unele voci sustin ca acesta ar urma sa fie dezvoltat pe aceeasi platforma cu noua generatie Infiniti Q60, ca va creste in dimensiuni si ca sub capota va ascunde un propulsor V6 twin-turbo care sa dezvolte circa 400 de cai putere.

Prototip Nissan 370Z

Ramane insa de vazut. In orice caz, daca toate aceste speculatii se dovedesc a avea un sambure de adevar, mai marii companiei ar trebui sa iasa in urmatoarea perioada si sa confirme planurile de lansare a unui succesor pentru 370Z. Debutul oficial? Nu mai devreme de 2021.

Prototip Nissan 370Z

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Prototip Nissan 370Z
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2019