Familia GSi se mareste. Opel pregateste un Astra de 230 de cai care sa poarte celebra emblema

  • Opel pregateste un Astra GSi de peste 200 de cai putere
  • Prototipul a fost surprins in teste fara camuflaj
  • Ar putea debuta anul viitor la Geneva
Distribuie pe Facebook

Prototipul viitorului Opel Astra GSi a fost surprins necamuflat in teste. Modelul german urmeaza de beneficieze de aproximativ 230 de cai putere si cel mai probabil va fi lansat oficial anul viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Chiar daca nu au fost la fel de populare ca si BMW-urile M sau Mercedes-urile AMG, modelele Opel care au purtat in trecut celebra emblema GSi au reusit sa-si asigure un loc in istoria industriei auto si desigur, in inimile pasionatilor.

Opel Astra GSi- poze spion

Cu putin timp in urma, brand-ul din Russelsheim a adus din nou in lumina reflectoarelor denumirea GSi pentru a fi purtata de Insignia Grand Sport si Sports Tourer. Din cate se pare, familia este pe cale sa mai primeasca un membru, in contextul in care tocmai a fost surprins in teste prototipul unui viitor Astra GSi.

Opel Astra GSi- poze spion

Partea cea mai buna este ca acesta a defilat prin fata aparatelor foto complet necamuflat, lasand sa se vada elementele estetice care il vor diferentia de versiunea standard. Avem o bara fata usor schimbata, accentele rosii cu care a debutat si Insignia GSi, prizele de aer scoase in evidenta de ornamentele argintii, sistem de evacuare cu doua iesiri si o bara spate imprumutata de la pachetul OPC Line.

Opel Astra GSi- poze spion

Desi nu putem vorbi deocamdata de seturile de jante, avand in vedere ca exemplarul din aceste fotografii este incaltat cu "table", versiunea de productie va beneficia cu siguranta de jante din aliaj cu dimensiuni demne de o sportiva. Acestea vor ascunde franele Brembo de inalta performanta, cu etreiere rosii.

Opel Astra GSi- poze spion

Cat despre grupul propulsor, noul Opel Astra GSi ar putea beneficia de o unitate turbo de 1.6 litri, care sa dezvolte aproximativ 230 de cai putere. Deocamdata este incert daca sub capota acestuia se va regasi si versiunea diesel de 2.0 litri bi-turbo de 210 cai, care i-ar da sansa sa se bata cu Volkswagen-ul Golf GTD.

Opel Astra GSi- poze spion

Opel Astra GSi- poze spion

Opel Astra GSi- poze spion

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Astra GSi- poze spion
mai multe