Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost fotografiat complet necamuflat in fabrica italienilor

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost fotografiat complet necamuflat in fabrica italienilor
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue a fost fotografiat complet necamuflat in fabrica italienilor
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc pana la sfarsitul anului 2022 - conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul SUV din istoria Ferrari a fost surprins recent - cu doar cateva zile in urma, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie. Fotografiat - aparent, in fabrica italienilor, noul Purosangue a pregatit un design SF la nivelul partii frontale, ce preia cateva dintre elementele duoului format din SF90 Stradale si SF90 Spider.

Rivalul actualului Lamborghini Urus se mai poate lauda - la exterior, si cu o pereche de praguri laterale proeminente, dar si cu un set de jante cu cinci spite, in timp ce evacuarea cvadrupla, difuzorul masiv de aer si stopurile unite cu o banda iluminata reprezinta, alaturi de o luneta subdimensionata si hayonul atent sculptat, atractiile principale ale partii posterioare.

Interiorul nu ramane - pentru moment, decat una dintre necunoscutele uriase ale primului SUV din istoria Ferrari, insa este de asteptat ca noul Purosangue sa ofere, printre altele, si trei display-uri color. Unul destinat instrumentelor de bord digitale, unul pentru sistemul de infotainment, unul pentru pasagerul din dreapta soferului - ce va afisa si vitezometrul.

Un alt mare mister consta in motorizarile disponibile - numeroase voci sugerand ca rivalul actualului Lamborghini Urus va pune la dispozitia clientilor sai si un V12 fara supraalimentare, aspirat natural, si un V8 cu doua turbine, si un V6 supraalimentat cu doua turbine si acompaniat, pentru o doza extra de performanta, de un motor electric cu o baterie de 7.45 kWh.

Ferrari Purosangue - Poze spion

Ferrari Purosangue - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2022