Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost surprins pentru prima oara in teste!

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost surprins pentru prima oara in teste!
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue a fost surprins pentru prima oara in teste!
Distribuie pe Facebook

Lansat cu surle si trambite acum aproape trei ani, primul Lamborghini Urus din istorie va avea competitie serioasa din 2022.

Bentley, Aston Martin, Maserati, Rolls-Royce sau chiar Porsche. Sunt numai cateva dintre companiile de lux care, in cautarea unor profituri uriase, au ales sa lase in urma zeci de ani de traditie si sa-si completeze gama de produse, in premiera, cu un SUV.

Un astfel de automobil va lansa pe piata, in 2022, si Ferrari, mult anticipatul model ce va fi comercializat sub denumirea de Purosangue avand ca principal concurent noul Lamborghini Urus si al sau motor V8 bi-turbo de 650 CP.

Viitorul SUV al companiei din Maranello reprezinta, de altfel, si subiectul acestui material, un prototip fiind surprins pentru prima oara in teste. Complet camuflat la nivelul caroseriei in cinci portiere, ale carei forme rotunjite aduc aminte de actualul Maserati Levante.

Comparativ insa cu cel din urma model, mult anticipatul Ferrari Purosangue ar putea gazdui in compartimentul motor inclusiv un benzinar aspirat cu 12 cilindri in V, preluat de la duoul format din automobilele 812 si GTC4 Lusso.

Acelasi SUV al companiei din Maranello va oferi, ce este drept, si o versiune V8 bi-turbo, cu mentiunea ca specificatiile de ordin tehnic raman, in ambele cazuri, doar un mister. Transmisia automata si sistemul de tractiune integrala reprezinta, totusi, o certitudine.

Primul Purosangue din istorie este unul dintre cele 15 automobile pe care Ferrari planuieste sa le lanseze pe piata pana in anul 2023. Printre respectivele modele se numara, aparent, si un hybrid cu trei motoare electrice.

Ferrari Purosangue - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2020