Ford-ul Mustang facelift pregateste o schimbare in gama de motoare si o transmisie cu 10 trepte

Ford-ul Mustang facelift pregateste o schimbare in gama de motoare si o transmisie cu 10 trepte
  • Ford-ul Mustang facelift va debuta in 2018
  • Motorul V6 va fi eliminat din gama de motorizari
  • Noul Mustang va fi disponibil cu o transmisie automata cu 10 rapoarte
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recent informatii, Ford-ul Mustang facelift vine in 2018 cu mai multe schimbari. Printre acestea se numara o transmisie cu 10 trepte, amortizoarele MagneRide si eliminarea motorului V6 din gama.

Odata cu lansarea actualei generatii a Ford-ului Mustang, legendarul simbol al masinilor americane a devenit un model vandut la nivel global. Pentru a fi sigur ca acesta va avea succes si pe alte piete, constructorul din Dearborn a fost nevoit sa faca unele modificari care i-au cam facut pe fanii marcii sa ridice din sprancene.

2018 Ford Mustang facelift

Una dintre cele mai controversate a fost introducerea in gama de motorizari a propulsorului de 2.0 litri EcoBoost, in 4 cilindri. Avand in vedere ca motorul V8 este sfant pentru industria auto americana, iti cam poti da seama de unde si nemultumirea fanilor.

2018 Ford Mustang facelift

Intrata in productie in 2014, cea de-a sasea generatie a modelului Mustang se pregateste acum sa primeasca un facelift, care va debuta cel mai probabil in 2018. Acesta va veni cu mai multe schimbari, cea mai importanta dintre acestea fiind o modificare in gama de motorizari.

2018 Ford Mustang facelift

Mai exact, potrivit celor de la Mustang6G, constructorul american a decis sa elimine propulsorul V6 de 3.7 litri. Astfel, clientii vor putea comanda noul Mustang doar impreuna cu agregatul EcoBoost de 2.0 litri, sau cu cel de 5.0 litri V8.

2018 Ford Mustang facelift

Indiferent de propulsor, Ford-ul Mustang facelift va veni impreuna cu transmisia automata in 10 trepte, dezvoltata impreuna cu cei de la General Motors, si de care beneficiaza in acest moment Chevrolet-ul Camaro.

O alta veste buna este adoptarea amortizoarelor MagneRide, atat de versiunea EcoBoost cat si de cea GT. Acestea au fost folosite pana acum de Shelby-urile GT350 si GT350R, si sunt direct raspunzatoare pentru comportamentul exemplar pe care il au aceste modele pe circuit.

2018 Ford Mustang facelift

Mai mult decat atat, unele voci sustin ca Mustang-ul facelift va putea fi comandat si impreuna cu un nou pachet de performanta, care sa-l ajute sa rivalizeze cu Chevrolet-ul Camaro 1LE.

Sursa foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2018 Ford Mustang facelift
mai multe