Foto Spion: BMW pregateste M6 Gran Coupe

Foto Spion: BMW pregateste M6 Gran Coupe
Lansat in urma cu numai o luna, noul BMW Seria 6 Gran Coupe va fi disponibil si intr-o versiune de inalta performanta, semnata M GmbH. Informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa viitorul model bavarez a fost deja surprins in primele fotografii spion.
Distribuie pe Facebook

Dupa o lunga si parca nesfarsita asteptare, bavarezii de la BMW au sosit in cele din urma cu primul lor coupe cu patru usi din istorie. Reprezentand in esenta un Seria 6 Coupe cu doua usi si doua locuri (plus unu) in plus, noua creatie a constructorului german este disponibila cu trei motorizari, dintre care doua pe benzina si unul pe motorina. Din fericire, BMW planuieste sa ofere si o versiune M a recent-lansatului Seria 6 Gran Coupe, care ar urma sa concureze cu deja-celebrul Mercedes CLS63 AMG.

Foto Spion: BMW pregateste M6 Gran Coupe

Desi detaliile sunt limitate la acest moment, ne asteptam ca viitorul BMW M6 Gran Coupe sa ascunda sub capota acelasi propulsor precum ultima generatie a super-sedanului M5. Pe scurt, astsa inseamna ca viitorii clienti vor avea la dispozitie un V8 twin-turbo de 4.4 litri, capabil sa produca nu mai putin de 560 cai putere si 680 Newton-Metri. De asemenea, din meniul tehnic nu vor lipsi nici sistemul de tractiune spate sau transmisia DCT cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h urmand a se realiza astfel in aproximativ 4.5 secunde.

Foto Spion: BMW pregateste M6 Gran Coupe

Din punct de vedere estetic, noul BMW M6 Gran Coupe se va diferentia de versiunea standard printr-un nou kit aerodinamic, compus din spoilere agresiv stilizate, praguri laterale redesenate si jante de dimensiuni generoase.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M6 Gran Coupe - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2012