FOTO SPION: Noul C-Class Cabrio pozeaza cu plafonul la vedere

FOTO SPION: Noul C-Class Cabrio pozeaza cu plafonul la vedere
  • Noul C-Class Cabrio a fost surprins cu plafonul la vedere
  • Decapotabila germana propune un acoperis din material textil
  • Modelul va ajunge in showroom-urile Mercedes anul viitor
Distribuie pe Facebook

Versiunea decapotabila a Mercedes-ului C-Class W205 a fost surprinsa intr-o noua serie de teste, prototipul fotografiat pozand cu acoperisul textil la vedere.

Chiar daca poate fi comandata in trei versiuni diferite de caroserie, cea de-a patra generatie a Mercedes-ului C-Class nu are de gand sa se opreasca din expansiune.

Ba dimpotriva: o noua varianta a popularului model german de clasa medie va fi lansata in cursul anului viitor, clientii urmand a avea astfel la dispozitie inclusiv o decapotabila in patru locuri.

Design-ul mult anticipatului Mercedes C-Class Cabriolet ramane inca un mister, toate prototipurile surprinse pana acum in teste venind la pachet alaturi de un camuflat omniprezent.

Mercedes C-Class Cabriolet - Poze SpionMercedes C-Class Cabriolet - Poze Spion

Asemeni concurentei insa, decapotabila germana in patru locuri va prelua cel mai probabil infatisarea modelului Coupe, plusand totodata cu un acoperis retractabil realizat din material textil.

Tot de la acelasi model Coupe este asteptata sa provina si gama de motorizari, clientii putand opta astfel pentru diferite propulsoare in patru cilindri, pe benzina sau motorina.

Nu vor fi uitati, bineinteles, nici cei care pun accentul pe performanta, mult anticipatul Mercedes C-Class Cabriolet urmand a dispune inclusiv de un V8 bi-turbo.

Un V8 bi-turbo cu capacitate cilindrica de patru litri, care promite sa-i livreze celui aflat in spatele volanului pana la 510 cai putere, mai exact.

Indeajuns insa cu speculatiile si sa ramanem la certitudinile pe care le avem: iar acum ne referim la plafonul retractabil din material textil al viitoarei decapotabile germane in patru locuri.

Sursa Foto: autocar.co.uk

Mercedes C-Class Cabriolet - Poze Spion

Mercedes C-Class Cabriolet - Poze Spion

Mercedes C-Class Cabriolet - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes C-Class Cabriolet - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2015