Fotografii spion au surprins-o in teste. Noua generatie DACIA SANDERO ar putea avea motor de 150 CP

  • Ar putea fi dezvoltata pe o platforma noua
  • Gama de motorizari schimbata
  • Unitatea de 1.3 litri TCe cu 150 CP
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noii generatii Dacia Sandero a fost surprins in teste. Desi era acoperit in totalitate cu camuflaj se pot observa cateva noutati care ar sugera ca va fi dezvoltata pe o platforma noua.

Sandero este unul dintre cele mai vandute modele de la Dacia. Prima generatie a debutat in urma cu 13 ani si in 2012 a primit o noua iteratie. Acum, la 8 ani de la acel moment a venit timpul ca Sandero sa paseasca in secolul 21 cu cea de-a treia generatie.

Dacia Sandero 3

Inginerii mai au de lucru, cele mai multe voci sustinand ca debutul oficial ar urma sa aiba loc de-abia la finalul acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Pana atunci insa fotografii spion sunt la datorie si au surprins recent un prototip in teste.

Dacia Sandero 3

Dacia Sandero 3

Asa cum era de asteptat, masina apare acoperita in totalitate cu camuflaj si nu se pot observa chiar toate noutatile de design. Chiar daca silueta masinii pare sa fie neschimbata, cateva detalii (cum ar fi manerele si forma portierelor) sugereaza ca noua Dacia Sandero ar putea fi dezvoltata pe o platforma noua.

Dacia Sandero 3

Este vorba despre arhitectura CMF-B pe care o imparte cu noua generatie Renault Clio, cu a doua iteratie Renault Captur sau Nissan Juke.

Asta inseamna ca inafara de tehnologiile de ultima generatie pe care le-ar putea avea la bord, noul Sandero ar urma sa aiba o gama de motorizari putin schimbata care ar putea sa includa si unitatea de 1.3 litri TCe de 150 CP.

Dacia Sandero 3

Momentan, Dacia Sandero poate fi comandata cu propulsoare care dezvolta cel mult 95 de cai putere.

Dacia Sandero 3

Dacia Sandero 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Dacia Sandero 3
mai multe