Fotografiile pe care Mercedes nu vrea ca tu sa le vezi. Asa arata interiorul noului E-Class Coupe!

Fotografiile pe care Mercedes nu vrea ca tu sa le vezi. Asa arata interiorul noului E-Class Coupe!
  • Noul Mercedes E-Class Coupe a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Urmatoarea generatie a modelului german are un interior inspirat de S-ul in doua usi
  • Gama de motorizari va include o larga varietate de propulsoare turbo
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Mercedes E-Class Coupe a fost surprinsa pentru prima oara in teste, lasand la vedere interiorul sau plin de tehnologie.

Pentru cei care prefera confortul unei limuzine si eleganta unui Coupe, Mercedes lucreaza din greu la dezvoltarea unei versiuni in doua usi a noului sau E-Class. Mai multe prototipuri ale viitorului automobil german au fost deja surprinse in teste pe strazile planetei, cel de astazi dezvaluindu-ne toate secretele sale interioare.

Asemeni limuzinei, urmatoarea generatie a modelului Mercedes E-Class Coupe prezinta o plansa de bord inspirata de versiunea in doua usi a noului S-Class, principalul punct de atractie constand in cele patru guri de ventilatie de la nivelul consolei centrale. Sistemul de infotainment dispune, de asemenea, de un LCD de dimensiuni mai mult decat generoase.

Cat despre ceasurile analog care ne saluta din spatele volanului multifunctional cu design in trei spite... ei bine, nu-ti face griji. In schimbul unei sume care va depasi cel mai probabil si de-aceasta data pragul celor 3.000 de euro, ele vor putea fi inlocuite cu un al doilea display, cu o diagonala de aproximativ 12.3 inch.

Revenind acum la consola centrala, partea inferioara a acesteia - cu tot cu comenzile sistemului de climatizare, respectiv infotainment, ne duce cu gandul la versiunea in doua usi a noului C-Class. Asemeni automobilului german, urmatoarea generatie a modelului Mercedes E-Class Coupe le va propune pasagerilor spate o configuratie cu doua scaune individuale.

In ceea ce priveste gama de motorizari, este de asteptat ca lista cu optiuni sa includa o larga varietate de propulsoare turbo pe benzina si motorina, cu patru, sase sau chiar opt cilindri. Ultimele zvonuri anunta inclusiv aparitia unor variante AMG cu pana la 612 CP sub capota, insa ramane de vazut daca va fi sau nu cazul.

Mercedes E-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes E-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes E-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes E-Class Coupe - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe