Fotografiile pe care nemtii nu vor ca tu sa le vezi: asa arata la interior viitoarea lor masina

Fotografiile pe care nemtii nu vor ca tu sa le vezi: asa arata la interior viitoarea lor masina
  • Prima masina electrica de la Porsche a fost surprinsa din nou in teste
  • Versiunea de serie a conceptului Mission ne arata in premiera interiorul
  • Lansarea mult anticipatului Taycan va avea loc in cursul lui septembrie
Distribuie pe Facebook

Programata sa debuteze chiar in lunile ce urmeaza, versiunea de serie a conceptului Porsche Mission E ne invita la interior, printre piele si camuflaj, sa admiram privelistea high tech.

In toamna acestui an, istoria de peste opt decenii si jumatate a companiei Porsche va pasi intr-o noua era. Marca fondata de Ferdinand Porsche la inceputul decadei 1930 va prezenta in fata lumii intregi prima sa masina cu propulsie electrica, anticipata de fenomenalul Mission E concept.

Versiunea de serie a prototipului prezentat cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show 2015 va purta numele de Taycan - cuvant de origine turca, care se traduce prin armasar plin de viata, si va fi disponibila la vanzare in mai multe niveluri de performanta. Chiar si cu peste 600 CP sub capota.

Pana ca Porsche sa publice specificatiile exacte si complete ale primei sale masini cu propulsie electrica, trebuie precizat ca varianta de productie a conceptului Mission E a fost surprinsa din nou in teste. De aceasta data la interior, acolo unde se pot observa display-uri color de diferite dimensiuni.

Totodata, atat panoul de bord, cat si consola centrala scot la iveala similaritati cu prototipul prezentat cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show 2015. Ramane insa de vazut si ce astfel de "surprize" ne va mai rezerva viitorul Taycan, programat sa debuteze oficial in cursul lunii septembrie.

Daca mai era nevoie de precizat, versiunea de serie a conceptului Porsche Mission E tinteste catre segmentul de piata al celebrei Tesla Model S. Asadar, si in cazul de fata se va putea discuta la un moment dat de preturi din sase cifre.

Porsche Taycan - Poze spion

Porsche Taycan - Poze spion

Sursa Foto: Taycan Forum

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2019