Garda generoasa la sol si motor turbo de 300 de cai. Cu asta se va lauda in curand noul Audi SQ2

Garda generoasa la sol si motor turbo de 300 de cai. Cu asta se va lauda in curand noul Audi SQ2
  • Audi a scos noul SQ2 in teste
  • Crossover-ul a primit tratamentul clasic
  • Urmeaza sa fie propulsat de un motor turbo
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a scos in teste un Q2 impodobit cu mai multe elemente sportive. Toata lumea spune ca ar fi vorba despre prototipul viitorului SQ2, cu care urmeaza sa facem cunostinta in martie 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Oficialii Audi si-au exprimat de mult intentia de a extinde gama de modele de performanta, iar accentul ar urma sa cada pe SUV-uri si crossovere in contextul in care acest tip de vehicule se bucura de o popularitate din ce in ce mai ridicata.

Audi SQ2- Poze spion

Printre acestea se va regasi si un SQ2, al carui prototip (inca in lucru) il putem vedea acum in teste. Nemtii ii vor aplica tratamentul clasic, si anume cateva elemente sportive la exterior, o postura mai agresiva, patru iesiri pentru sistemul de evacuare, o grila redesenata, prize de aer supradimensionate sau jante si frane mai mari decat ale modelului standard.

Audi SQ2- Poze spion

Toate aceste imbunatatiri estetice sunt deocamdata ascunse de camuflajul observat la masina din imagini, insa ne cam putem face o idee despre cum va arata noul SQ2. Mai departe, avem garda la sol specifica unui crossover si un propulsor destul de potent sub capota, imprumutat de la hot-hatch-ul S3.

Audi SQ2- Poze spion

Este vorba despre unitatea turbo de 2.0 litri, cu patru cilindri in linie, care in cazul modelului mentionat mai sus dezvolta 292 de cai putere si 380 Nm cuplu. Tractiunea integrala Quattro va fi nelipsita, la fel si transmisia automata.

Audi SQ2- Poze spion

In plus, zvonurile vorbesc si despre un posibil RS Q2. Sub capota acestuia ar urma sa regasim o unitate turbo de 2.5 litri, cu cinci cilindri in linie, imprumutat de la RS3 Sportback si Sedan. Acesta este in prezent capabil de 400 de cai putere si 480 Nm cuplu.

Audi SQ2- Poze spion

Din cate se pare, inginerii nu mai au foarte mult de lucru, astfel ca noul Audi SQ2 s-ar putea sa debuteze oficial in martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Stiind asta, primele imagini oficiale cu versiunea de productie ar trebui sa fie publicate pe internet mai repede.

Audi SQ2- Poze spion

Audi SQ2- Poze spion

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi SQ2- Poze spion
mai multe