Gata cu conceptele! Uite cum va arata de fapt noua Toyota Supra

Gata cu conceptele! Uite cum va arata de fapt noua Toyota Supra
  • Viitoarea Toyota Supra a fost surprinsa pentru prima data pe drumurile publice
  • Sportiva japoneza vine cu o capota lunga, usi concave si o parte laterala si dorsala care duce inspre conceptul FT-1
  • Modelul va debuta oficial in 2018 si va fi lansat pe piata ca un model pentru 2019
Distribuie pe Facebook

Noua Toyota Supra a fost surprinsa pentru prima data in timp ce era testata pe drumurile publice.

Succesoarea legendarei Toyota Supra Mk4 este indiscutabil cea mai dorita masina sport a momentului. In ultimul timp internetul a fost inundat din cand in cand de informatii care i-au facut pe fanii marcii sa viseze cu ochii deschisi.

2018 Toyota Supra

Intai au aparut zvonuri cum ca noua Supra va fi bazata pe conceptul FT-1, apoi ca este dezvoltata in parteneriat cu nemtii de la BMW, pe aceeasi platforma cu noul Z5, si intr-un final ca masina va avea un motor V6 de peste 400 de cai putere.

2018 Toyota Supra

Ei bine, acum, putem spune ca avem in sfarsit o informatie solida despre viitoarea Supra. Desigur, ne referim aici la primele fotografii spion cu modelul nipon, surprins in timp ce era testat.

2018 Toyota Supra2018 Toyota Supra

Chiar daca folia de camuflaj ii acopera majoritatea liniilor importante, putem totusi observa o capota lunga, forma usilor usor concava iar lateralele si partea dorsala care duc inspre conceptul FT-1 prezentat de japonezi la Salonul Auto de la Detroit din 2014.

2018 Toyota Supra

Desi constructorul nipon nu a confirmat nici pana acum ca noua sportiva va primi numele de "Supra", mai multe zvonuri din interiorul companiei si cateva inregistrari facute la Oficiul pentru Marci si Patente din mai multe tari ne fac sa credem ca masina va primi intr-adevar legendara denumire.

2018 Toyota Supra

Asa cum am spus in trecut, noua Toyota Supra va continua traditia si va fi o masina sport, cu tractiune spate, dezvoltata impreuna cu bavarezii de la BMW. Sub capota, s-ar putea afla un motor V6 de 3.0 litri, care va dezvolta peste 400 de cai putere si mai mult de 400 de Nm cuplu, ajutat desigur de doua turbine. Partea buna este ca aceste performante vor fi atinse in varianta de baza.

2018 Toyota Supra2018 Toyota Supra

Pentru varful de gama, niponii se pare ca pregatesc un propulsor hibrid, cel mai probabil un motor V6 twin-turbo care va face echipa cu un agregat electric, dezvoltat impreuna cu cei de la Lexus.

2018 Toyota Supra

Noua Toyota Supra se va pozitiona deasupra modelului GT86, va fi construita in intregime din carbon, si va fi produsa la uzina Magna Steyr din Graz, Austria, impreuna cu Z5-ul celor de la BMW.

2018 Toyota Supra

In lunile care urmeaza ne asteptam sa vedem viitoarea sportiva purtand din ce in ce mai putin camuflaj, si probabil sa aflam mai multe detalii oficiale despre aceasta. Pana atunci insa, trebuie sa mentionam faptul ca aceasta va debuta oficial in 2018, si va sosi pe piata ca un model pentru anul 2019.

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze 2018 Toyota Supra
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2016