Hyundai nu a glumit cand a spus ca lanseaza o sportiva cu motor central. Asa arata acum masina asteptata de toata lumea

Hyundai nu a glumit cand a spus ca lanseaza o sportiva cu motor central. Asa arata acum masina asteptata de toata lumea
  • Hyundai nu a glumit cand a spus ca lanseaza o sportiva cu motor central
  • Asa arata acum masina asteptata de toata lumea
  • Meniul tehnic ar putea include un sistem hibrid cu aproape 400 de cai
Distribuie pe Facebook

O sportiva cu motor central si sigla Hyundai? Masina asteptata de toata lumea a fost surprinsa pentru prima oara pe strazi!

Anticipata de conceptul cu numele RM19, prima sportiva cu motor central din istoria Hyundai a fost surprinsa recent pe strazile din Coreea, pe o autoplatforma. Camuflata intr-un Veloster de ultima generatie, masina asteptata de toata lumea vine cu inscriptia MR23T la nivel de...

... portiere si hayon, despre care se crede ca reprezinta modul companiei de a spune ca sub capota se ascunde un benzinar 2.3 turbo.

Hyundai cu motor central

Unitatea in cauza ar putea oferi undeva in jurul a 310 cai putere si, pentru o doza extra de performanta, va lucra alaturi de un propulsor capabil sa condimenteze meniul disponibil cu alti 80 CP. Livrarea puterii maxime a sistemului hibrid se va face exclusiv catre puntea spate.

In ceea ce priveste partea estetica, se pare ca prima sportiva cu motor central din istoria Hyundai se va bucura de propriul sau design.

Nici daca va pastra aceasta caroserie de Veloster, cu diferite modificari in partea posterioara, inclusiv la nivelul aripilor, nu va arata foarte rau. Acum nu ne mai ramane decat de vazut ce se va intampla, pana la urma, cu masina asteptata de toata lumea - atunci cand va si debuta.

Hyundai cu motor central

Sursa: Bobaedream

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2020