Iata cum arata noul Mini Cooper S!

Iata cum arata noul Mini Cooper S!
  • Noul Mini Cooper debuteaza luna viitoare, la Los Angeles
  • Hatchback-ul britanic se bucura de un design evoluat
  • Gama de motorizari include propulsoare diesel si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Noul Mini Cooper S a fost surprins complet necamuflat in timpul unor filmari pentru propria-i reclama. Acest set de fotografii este cel mai clar de pana acum, surprinzand in detaliu modelul asteptat sa debuteze luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Jurnalistii de la Auto Express, revista care a publicat noile poze, spun ca hot hatch-ul a fost surprins in cadrul unor filmari pentru o reclama in America. Imaginile dezvaluie o masina cu proportii mai mari in partea din fata, cu o alura sportiva, ale carei faruri sunt inconjurate de lumini LED care formeaza un cerc aproape complet.

Grila radiatorului este si ea de dimensiuni generoase, fiind inconjurata de ornamente cromatice. Spatele este completat de stopuri mult mai mari fata de versiunea anterioara, inspirate din conceptul MINI Vision dezvaluit recent. Intocmai precum un model sport care se respecta, versiunea Cooper S are incorporate cateva elemente personalizate, cum ar fi sigla S pe grila frontala, o admisie de aer in capota, doua tevi de esapament montate central si un mic eleron montat pe plafon.

Mini Cooper S - Poze SpionMini Cooper S - Poze Spion

Auto Express spune ca viitorul Mini Cooper S va fi propulsat de un motor turbo de generatie noua, pe benzina, de 2.0 litri, care este capabil sa dezvolte 190 de cai putere si un cuplu de 280 Nm. Pentru modelele John Cooper Works, acest propulsor va fi modificat pentru a livra pana la 220 de cai putere, mentioneaza publicatia britanica.

In versiunea standardm noul Mini Cooper va folosi un motor in trei cilindri, de 1.5 litri, ce dezvolta 135 cai putere. Varianta Cooper D va avea si ea parte de un motor de 1.5 litri, insa cu o putere mai mica, de 115 cai. Toate aceste motoare vor fi oferite cu o cutie de viteze manuala sau automata, in functie de preferintele utilizatorului. In plus, pentru prima oara, Mini va oferi amortizoare adaptive, incluzand doua tipuri de setari diferite: Sport si Comfort.

Urmatoarea generatie a familiei de hatchback-uri Mini va fi dezvaluita publicului larg luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, SUA.

Mini Cooper S - Poze SpionMini Cooper S - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mini Cooper S - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2013