Imaginea cu noul BMW M4 face deja inconjurul internetului. Ce modificari a suferit "celebra" grila

Imaginea cu noul BMW M4 face deja inconjurul internetului. Ce modificari a suferit "celebra" grila
  • Lansare programata pentru luna septembrie
  • Sistem de propulsie imprumutat de la X3 M si X4 M
  • Tractiune integrala inteligenta
Distribuie pe Facebook

O imagine cu noul BMW M4 a fost postata recent pe internet. Exemplarul in cauza este finisat intr-o nuanta de gri iar prima modificare pe care o putem observa, comparativ cu un Seria 4 facelift, este grila frontala.

Constructorul bavarez de automobile a publicat in urma cu cateva zile primele informatii si imagini oficiale cu noul Seria 4, poate cel mai controversat de pana acum. Motivul este deja arhi-cunoscut: grila frontala verticala, inspirata zic bavarezii, de modele clasice precum BMW 328 Coupe sau 3.0 CSi.

Stim ca inginerii lucreaza de zor la o versiune de performanta M4 si in ultima perioada au tot aparut poze facute pe ascuns cu aceasta. Cea mai recenta este de acum cateva zile.

Exemplarul in cauza este finisat intr-o nuanta de gri si se poate observa ca grila frontala este putin restilizata comparativ cu modelele non-M care au un design de tip "Mesh".

Imagine M4

Farurile au ramas la fel insa bara de protectie este ceva mai agresiva, cu prize de aer de o parte si de alta a grilei. Si capota prezinta noutati, mai exact doua "crestaturi" care se intind pana aproape de parbriz.

Sub capota, noul BMW M4 va ascunde acelasi propulsor twin-turbo de 3.0 litri ca si X3 M sau X4 M. Unitatea dezvolta 480 de cai putere si 600 Nm cuplu sau 510 CP daca vorbim de versiunea Competition.

M4 a preluat tractiunea integrala inteligenta de la M5 si M8, asta insemnand ca cel de la volan poate oricand sa treaca la RWD prin simpla apasare a unui buton.

In ceea ce priveste data lansarii, directorul BMW M a dezvaluit recent ca atat noul M3 cat si M4 vor fi lansate in luna septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2020