Imaginile care anunta intoarcerea regelui. Noua generatie, surprinsa complet necamuflata

Imaginile care anunta intoarcerea regelui. Noua generatie, surprinsa complet necamuflata
  • Imaginile care anunta intoarcerea regelui
  • Noua generatie, surprinsa complet necamuflata
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul acestui an, conform ultimelor informatii si detalii oficiale.

Doua prototipuri ale viitorului Mercedes G-Class 4x4² au fost surprinse de curand, in teste, alaturi de un minimum de camuflaj la nivel de caroserie. Complet inutil de mentionat, noua generatie a legendarului off-roader din Stuttgart iese in evidenta, la randul ei, printr-o garda la sol extrem de generoasa si anvelope uriase.

Alte elemente demne de mentionat includ un suport pentru plafon si o scara care usureaza accesul persoanelor catre acesta, montata pe haion.

Specificatiile de ordin tehnic raman, la momentul de fata,o mare necunoscuta, insa Mercedes a oferit vechiul G-Class 4x4² exclusiv intr-o versiune 500. Varianta pusa in miscare de un motor cu opt cilindri in V si doua turbine supradimensionate, capabil sa stoarca undeva in jurul a 421 de cai putere dintr-o capacitate de patru litri.

Necunoscute sunt si data de lansare, dar si pretul de vanzare caracteristice noii generatii a legendarului off-roader din Stuttgart, din pacate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2021