Imaginile care le dau fiori sefilor BMW. Cum a fost pozat recent noul Audi Q8

Imaginile care le dau fiori sefilor BMW. Cum a fost pozat recent noul Audi Q8
  • Versiunea de serie a conceptului Audi Q8 a fost surprinsa din nou in teste
  • Judecand dupa aceste poze, rivalul BMW-ului X6 pare gata de productie
  • Primele exemplare ale celui mai nou SUV Coupe vor ajunge pe strazi in 2018
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului Audi Q8 a fost surprinsa din nou in teste. Judecand dupa aceste ultime imagini, noul rival al BMW-ului X6 pare gata de productie.

La inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, oficialii Audi prezentau in fata lumii intregi primul lor pas catre un concurent pentru BMW X6.

Doua luni mai tarziu de la momentul respectiv sau, daca vrei, cu doar doua saptamani in urma, producatorul german aducea in cadrul evenimentului Geneva Motor Show o noua versiune a conceptului Q8.

In timp ce designerii se jucau cu liniile si formele studiului de design in cauza, inginerii Audi testau de zor prototipul modelului care urmeaza a rivaliza inclusiv Mercedes-ul GLE Coupe.

Acelasi prototip al mult-anticipatului Q8 a fost pozat din nou in teste, alaturi de ultima generatie a SUV-ului Q7, dar si de alte automobile pe care producatorul german le va lansa fie anul acesta, fie in 2018.

Judecand dupa cadrele surprinse recent de fotografii spion, viitorul concurent de la Audi pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe pare a fi mai aproape ca oricand de productia de serie.

Chiar si asa, primele exemplare ale modelului Q8, model ce urmeaza a fi construit pe o varianta imbunatatita a platformei MLB, precum noile A6, A7 si chiar A8, nu vor ajunge in showroom-uri mai devreme de 2018.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2017