Imaginile pe care le asteptau fanii BMW. Noul M3 a fost surprins in teste cu o cutie manuala

Imaginile pe care le asteptau fanii BMW. Noul M3 a fost surprins in teste cu o cutie manuala
  • Prototipul a fost surprins cu o cutie manuala
  • Va veni alaturi, exclusiv, de o tractiune spate
  • Clientii vor putea opta si pentru o versiune Competition
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noii generatii BMW M3 a fost surprins in teste. Masina in cauza era echipata cu o transmisie manuala cu sase trepte, care va functiona alaturi de un propulsor de 3.0 litri twin-turbo.

Constructorul bavarez de automobile continua munca la noua generatie M3, prototipurile fiind in continuare suprinse in teste. Exteriorul este inca acoperit de camuflaj, dar in mare ne cam putem imagina cum va arata sedanul de performanta al nemtilor. Sa ne asteptam la bare de protectie cu prize de aer supradimensionate, aripi evazate, praguri, sistem de evacuare cu patru terminatii si o grila inspirata de cea a lui Concept 4.

BMW M3- poze spion

Dupa ce au aparut mai multe zvonuri in presa, seful diviziei BMW M a confirmat, spre fericirea fanilor acestui model, ca noul M3 va putea fi comandat si alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte. Nu mai exista vreo urma de indoiala ca intr-adevar va fi asa, avand in vedere ca fotografii spion au surprins recent un prototip echipat cu acest tip de cutie de viteze.

BMW M3- poze spion

Aceasta versiune de M3 va veni cu o tractiune spate, spre deosebire de varianta echipata cu transmisie automata care va fi echipata cu o tractiune integrala.

BMW M3- poze spion

Propulsorul va fi acelasi ca si in cazul noilor X3 M si X4 M, adica un 3.0 litri twin-turbo, cu sase cilindri in linie, care dezvolta 480 de cai putere. Pentru prima data in istoria acestui model, clientii vor putea opta si pentru o varianta M3 Competition (nu un simplu pachet de imbunatatiri) care va oferi 510 CP. Performantele sunt inca necunoscute.

BMW M3- poze spion

Momentul lansarii este deasemenea un mister. Cele mai multe voci sustin ca noua generatie BMW M3 ar urma sa fie lansata spre finalul anului viitor.

BMW M3- poze spion

BMW M3- poze spion

BMW M3- poze spion

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M3- poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2019