Intrebare de baraj: Sa fie oare aceasta noua Honda Civic Type R de serie?

Intrebare de baraj: Sa fie oare aceasta noua Honda Civic Type R de serie?
  • O misterioasa Honda Civic a fost fotografiata recent in pe strazile din Slovenia
  • Majoritatea detaliilor exterioare ne duc cu gandul la noul Civic Type R de serie
  • Hot-hatch-ul japonez va fi disponibil la vanzare incepand cu anul viitor
Distribuie pe Facebook

Un prototip misterios a fost surprins recent pe strazile din Slovenia, majoritatea detaliilor exterioare ducandu-ne cu gandul ca am putea avea de-a face cu mult anticipata versiune de productie a conceptului Honda Civic Type R.

Noua Honda Civic Type R nu va fi disponibila la vanzare mai devreme de anul viitor, insa o serie de fotografii spion surprinse recent pe strazile din Slovenia ne-ar putea oferi cateva detalii pretioase despre modul in care va arata, la nivel de aspect exterior, urmatoarea generatie a popularului hot-hatch japonez.

Asadar, in cazul in care misteriosul prototip prezentat aici se dovedeste a fi versiunea de serie a conceptului Honda Civic Type R, putem spune ca lista cu ingrediente magice va include numeroase elemente supradimensionate, difuzorul de aer din echiparea spoilerului spate si eleronul atasat portbagajului, ce gazduieste blocurile optice posterioare, reprezentand cele mai elocvente detalii in acest sens.

Cum o serie de linii si forme sinonime cu agresivitatea absoluta ne intalnim, de asemenea, si la nivelul partii frontale, meniul vizual incheindu-se in cele din urma cu pragurile laterale proeminente si sistemul de evacuare sport, dotat cu patru tobe de esapament. Spre deosebire insa de prototipul dezvaluit in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, extensiile generoase aplicate aripilor fata si spate au disparut din peisaj.

Proiectat pentru a deveni cea mai rapida masina de productie cu tractiune fata din istoria circuitului de la Nurburgring, urmatoarea generatie a popularului hot-hatch japonez promite sa se remarce pe plan tehnic printr-o motorizare turbo de doi cilindri si peste 280 de cai putere.

Honda Civic Type R - Noi Poze Spion

Honda Civic Type R - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2014