L-a pozat chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Asa arata cel mai nou model de la Mercedes-AMG

L-a pozat chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Asa arata cel mai nou model de la Mercedes-AMG
  • A pozat noul Mercedes C43 AMG complet necamuflat
  • Facelift-ul aduce cateva schimbari la exterior
  • Interiorul ar putea primi ceasuri digitale, printre altele
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat la mijlocul saptamanii trecute primele fotografii si informatii oficiale ale noului C-Class Facelift, insa a omis materialele referitoare la versiunile de performanta dezvoltate de specialistii diviziei AMG.

Comercializat in peste 415.000 de exemplare la nivel global, actualul C-Class a fost cel mai vandut produs al companiei Mercedes din 2017. Asadar, nu este deloc de mirare ca germanii nu i-au adus modificari radicale retetei originale atunci cand s-a pus problema unui facelift.

Anuntata cu surle si trambite la mijlocul saptamanii trecute, versiunea imbunatatita a modelului din Stuttgart care concureaza cu Audi A4 si BMW Seria 3 propune cateva schimbari doar in dreptul anumitor detalii. Blocurile optice restilizate, optiunile proaspete in ceea ce priveste jantele sau premierele in materie de tehnologie pentru automobilul de clasa medie sunt cateva dintre exemplele concrete in acest sens.

Situatia se aplica insa numai in cazul variantelor "standard", Mercedes pastrand pentru o data ulterioare materialele care vizeaza sportivele C43 / C63 AMG. Veste buna este ca rivalul lui Audi S4 si BMW 340i a fost surprins de curand complet necamuflat, intr-una dintre fabricile germanilor.

Deloc surprinzator, si de aceasta data putem vorbi despre schimbari la nivel de detaliu, precum noi blocuri optice, spoilere fata si spate redesenate, chiar si o evacuare diferita, cu patru tobe de esapament rotunde. Imaginile interioare lipsesc din peisaj, dar ar fi oarecum normal ca tratamentul suferit de modelele normale - care include volan cu comenzi tactile si ceasuri digitale, printre altele, sa le fie administrat si versiunilor de performanta.

Exceptand varianta C43 AMG, persoana din spatele fotografiilor realizate in fabrica Mercedes din Africa de Sud a mai surprins si un C180. Este vorba, mai precis, despre exemplarul de culoare alba parca in afara uzinei companiei germane, echipat jante multispita si alte detalii agresive.

Mercedes C43 AMG Facelift - Poze Spion

Mercedes C43 AMG Facelift - Poze Spion

Mercedes C43 AMG Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes C43 AMG Facelift - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2018