L-au 'ascuns' atat de bine incat si-a dat seama ce a pozat abia cand a ajuns la un calculator. Detaliul care a dat masina de gol

  • Noul Audi RS7 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Caroseria prototipului vine de la versiunea standard
  • Automobilul german va fi disponibil la vanzare in doua versiuni
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani ne aduce primele fotografii spion ale noului Audi RS7 Sportback. Premiera mondiala a modelului german va avea loc abia in 2019, daca este sa dam creazare zvonurilor.

Chiar daca au trecut numai doua luni de la premiera mondiala a noului A7 Sportback, germanii de la Audi pregatesc deja o versiune de inalta performanta a modelului care concureaza cu Mercedes CLS si BMW Seria 6 Gran Coupe.

O demonstreaza inclusiv aceste imagini de ultima ora, care surprind cea de-a doua generatie a sportivei RS7 in hainele variantei normale, dar cu extensii proeminente in dreptul aripilor laterale si o evacuare dubla cu tips-uri supradimensionate.

Audi RS7 - Poze spion

Audi RS7 - Poze spion

Totodata, incercarea inginerilor companiei din Ingolstadt de a nu atrage atentia fotografilor spion a fost sortita esecului si din pricina discurilor perforate, montate in cazul de fata in spatele unor jante din aliaj cu design in trei spite triple.

In ceea ce priveste partea tehnica, un oficial al germanilor de la Audi a dezvaluit anterior ca urmatoarea generatie a sportivei RS7 Sportback va gazdui in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 650 CP.

Pentru prima oara in istorie, versiunea de inalta performanta a modelului care concureaza cu Mercedes CLS si BMW Seria 6 Gran Coupe va ajunge in showroom-uri si alaturi de un sistem de propulsie hibrid, echipata cu 700 CP sub capota.

Ambele variante vor beneficia in standard atat de o cutie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h se va realizat in sub patru secunde, potrivit companiei din Ingolstadt.

Mai multe informatii cu privire la cea de-a doua generatie a sportivei Audi RS7 Sportback, dar si alte imagini spion cu prototipurile scoase in teste de inginerii producatorului german sunt asteptate sa invadeze internetul in lunile urmatoare.

Audi RS7 - Poze spion

Audi RS7 - Poze spion

Audi RS7 - Poze spion

Audi RS7 - Poze spion

Audi RS7 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi RS7 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2017