L-au imbracat in Hyundai si l-au scos pe strada, in teste. Ce model este, de fapt, acesta

L-au imbracat in Hyundai si l-au scos pe strada, in teste. Ce model este, de fapt, acesta
  • Noul SEAT Ibiza a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul spaniol apare in poze intr-o 'caroserie' de Hyundai
  • Debutul oficial va avea cel mai probabil loc anul viitor
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului SEAT Ibiza a fost surprinsa pentru prima oara in teste, prototipul fotografiat recent propunand o caroserie camuflata in... Hyundai i20.

Ca cele mai multe dintre companiile care activeaza in industria auto aleg sa-si camufleze prototipurile inainte de a le scoate in teste, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni.

Putine sunt insa persoanele care stiu ca, uneori, aceleasi companii auto caute diverse solutii pentru ca modelul lor sa semene pe strada cu un altul, de la un alt producator, de preferat.

Este si cazul noului SEAT Ibizia, care a imbracat o caroserie de Hyundai i20 pentru primele sale poze spion. Asadar, nu multe se pot spune in acest moment despre viitoarea subcompacta de origine spaniola.

Noul Seat Ibiza - Poze Spion

Noul Seat Ibiza - Poze Spion

Din punct de vedere estetic. Nu de alta, dar daca vine vorba despre departamentul tehnic, atunci putem aduce in discutie anumite zvonuri care anunta aparitia platformei modulare MQB.

Tot la capitolul "detalii neconfirmate inca" mai putem trece in revista, de asemenea, si o crestere a dimensiunilor, respectiv un set de propulsoare turbo cu trei sau patru cilindri.

Intr-un final, despre noul Ibiza se mai spune si ca va da nastere unui crossover de clasa subcompacta, care va fi pozitionat in gama spaniolilor de la SEAT sub modelul Ateca.

Acum cate dintre aceste informatii neoficiale se vor si dovedi adevarate, ramane de vazut. Poate ca raspunsurile pe care le asteptam vor veni din cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.

Revenim pana atunci la subiectul principal al materialului cu pricina, si anume prototipul deghizat in Hyundai i20. Avem numeroase fotografii spion cu el in teste.

Noul Seat Ibiza - Poze Spion

Noul Seat Ibiza - Poze Spion

Noul Seat Ibiza - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul Seat Ibiza - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2016