L-au pozat, fara pic de camuflaj, pe platourile de filmare. Acesta este noul LAND ROVER DEFENDER

L-au pozat, fara pic de camuflaj, pe platourile de filmare. Acesta este noul LAND ROVER DEFENDER
  • Debut programat pentru luna septembrie
  • Fotografiat pe platourile de filmare ale noului film James Bond
  • Disponibil in trei versiuni de caroserie
Distribuie pe Facebook

O imagine cu noul Land Rover Defender a fost postata cu putin timp in urma pe internet. Potriviti descrierii, fotografia a fost facuta pe platourile de filmare ale celui mai nou film din seria James Bond.

Noul Land Rover Defender este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate off-roadere ale anului. Celebrul model britanic, poate cel mai capabil concurent al Mercedes-ului G-Class, urmeaza sa fie lansat oficial luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Pana atunci insa, fotografii spion surprind incontinuu in teste prototipurile iar Land Rover continua sa publice imagini oficiale cu masina in teste. Indiferent de situatie, masina apare intotdeauna acoperita de camuflaj.

Nu si in aceasta imagine tocmai aparuta pe internet, facuta din cate se pare pe platourile de filmare ale noului film din seria James Bond, unde noul Defender va avea mai multe aparitii.

2020 Land Rover Defender

Partea frontala este dominata de mai multe prize de aer orizontale, de cele doua faruri dreptunghiulare si de cateva protectii din plastic, mai ales in partea inferioara a spoiler-ului, iar numele modelului apare inscriptionat pe capota. In lateral se pot observa aripile evazate, garda la sol mai mult decat generoasa si forma generala patratoasa care a consacrat acest model.

Constructorul britanic de automobile a fost destul de sarac in declaratii cu privire la noul Defender, dar presa a reusit sa intre in posesia mai multor documente oficiale care arata ca off-road-erul va fi disponibil in trei versiuni de caroserie: 90, 110 si 130, cea din mijloc urmand sa debuteze prima.

In ceea ce priveste motorizarile, clientii vor putea opta pentru sase propulsoare, trei diesel si trei pe benzina. De departe cel mai puternic Defender va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care ar urma sa dezvolte circa 400 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 August 2019