L-au tras de limba cat au putut de mult. Ce a dezvaluit CEO-ul Lamborghini despre noul Urus

L-au tras de limba cat au putut de mult. Ce a dezvaluit CEO-ul Lamborghini despre noul Urus
  • CEO-ul Lamborghini a vorbit despre noul Urus
  • Uzina principala va fi modernizata si extinsa
  • Primele exemplare vor ajunge pe piata la jumatatea anului viitor
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu recent, CEO-ul italienilor de la Lamborghini a vorbit printre altele despre noul SUV Urus. Acesta a dezvaluit data exacta a lansarii, dar si ca primele exemplare vor ajunge la viitorii clienti pe la jumatatea anului viitor.

Dupa ce ne-a facut cunostinta cu supecar-urile extreme Huracan Performante sau Aventador S, Lamborghini este asteptat sa prezinte lumii intregi un SUV, care sa rescrie regulile acestui tip de vehicul.

2019 Lamborghini Urus

Este vorba despre noul Urus, un model de la care toate lumea, inclusiv CEO-ul brand-ului, are asteptari foarte mari. Stefano Domenicali a vorbit despre acesta cu ocazia congresului european Automotive News, dar si despre planurile de viitor ale companiei pe care o conduce.

2019 Lamborghini Urus

Astfel am aflat ca cel de-al doilea SUV din istoria constructorului italian va debuta pe 4 decembrie in cadrul unui eveniment organizat la sediul principal din Sant'Agata Bolognese, dar si ca uzina va trece printr-un amplu proces de modernizare. Fostul sef al echipei de Formula 1 Ferrari a precizat ca fabrica isi va dubla suprafata, si vor fi construite noi hale pentru asamblare, un centru logistic si o noua vopsitorie.

2019 Lamborghini Urus

In plus, vor fi angajati 600 de oameni noi, care se vor asigura ca planurile de productie vor fi duse la bun-sfarsit. Acestea sunt destul de indraznete, avand in vedere ca Lamborghini se asteapta sa vanda in jur de 4.000 de exemplare Urus anual, si sa asambleze mai mult de 7.000 de masini pana in 2019.

2019 Lamborghini Urus

Domenicali a facut referire si la cateva modele noi, inclusiv o masina sport cu patru locuri care va fi lansata "intre 2025 si 2030; deja ne gandim la ea," dar si o posibila interpretare moderna a legendarei Miura. De aceasta din urma nu vom auzi "in urmatorii 5 ani," daca e sa ne luam dupa italian.

2019 Lamborghini Urus

Sursa foto: carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2019 Lamborghini Urus
mai multe