Mercedes-Benz MLC, poze spion cu rivalul lui BMW X6

Mercedes-Benz MLC, poze spion cu rivalul lui BMW X6
  • Mercedes Concept SUV Coupe e denumirea masinii prezentate la Beijing
  • Mercedes-Benz MLC este numele pe care il va avea masina finala
  • Este posibil ca MLC sa fie dezvaluit la Paris, in toamna
Distribuie pe Facebook

La nici o saptamana dupa ce Mercedes a dezvaluit la Beijing conceptul SUV Coupe, iata ca au si aparut primele imagini spion cu rivalul lui X6. Automobilul este camuflat bine, dar chiar si asa ne putem da seama de forma pe care o va avea la final.

Va povesteam chiar si ieri ca Mercedes se pregateste sa intre pe segmentul dominat de BMW cu modelul X6. Si chiar daca noua ni se pare ca exista multe asemanari intre cele doua modele, fiind un SUV coupe, am sperat ca pana sa vedem versiunea de serie, cei de la Mercedes sa aiba destula inspiratie incat sa ii dea o forma noua masinii care isi doreste sa rivalizeze cu X6.

In cele din urma, primele imagini spion cu Mercedes-Benz MLC nu au intarziat sa apara. Ba chiar au facut inconjurul lumii mult mai devreme decat ne-am fi asteptat. Si asta pentru ca la Beijing a fost prezentat un concept, nu o masina de serie. Si ne-am fi asteptat ca nemtii sa pastreze secretul mai bine, pana la primele teste de drum. Insa fotografii specializati in spionarea producatorilor au adus primele rezultate.

Mercedes MLC

Noul model MLC este realizat pe platforma SUV-ului ML, dar propune o caroserie noua. Cel putin pentru Mercedes. In afara de partea frontala care aduce mult cu noua generatie de S Class, un lucru deloc iesit din comun tinand cont ca Mercedes tine la identitatea de marca, nu prea vedem multe detalii. Insa la cum este camuflata masina, din nou, avem impresia ca avem in fata ochilor un BMW X6. Ba chiar si partea inferioara a haionului ce pare a avea un eleron proeminent, ne duce cu gandul la modele BMW, precum X6 sau chiar Seria 5 GT.

La prima vedere, nu este un automobil foarte atragator. Dar pare ceva mai compact decat X6, desi fara indoiala nu va avea dimensiuni mai mici. Garda la sol nu mai este asa de mare precum cea prezentanta la conceptul SUV coupe, ci este una normala pentru orice SUV. Grila frontala este mare, cu faruri de mici dimensiuni, iar stopurile aduc putin cu cele de pe sportivul SLS. Insa fara indoiala nu putem discuta de niste elemente finale, pe care le vom regasi pe automobilul de serie.

Despre motorizari, acestea vor fi la fel ca cele de pe clasa M. Atat pe benzina, cat si pe motorina. Si nu avem niciun dubiu ca va exista si o versiune in care si-a bagat coada divizia AMG. Un fel de MLC63 AMG. Mai exact, daca nu cu un design revolutionar care sa nu ne duca cu gandul la X6, atunci nu absolut nimic nu ne va uimi Mercedes-Benz cu acest model.

Sursa foto: AUTOBLOG

Mercedes MLCMercedes MLC

Mercedes MLC

Mercedes MLC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes MLC
mai multe