Mercedes C-Class nu va mai avea niciun buton. Nemtii le-au inlocuit pe toate cu ecrane. FOTO ca sa te convingi si singur!

Mercedes C-Class nu va mai avea niciun buton. Nemtii le-au inlocuit pe toate cu ecrane. FOTO ca sa te convingi si singur!
  • Noul Mercedes C-Class a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul german vine cu display-uri uriase la interior
  • Debutul oficial va avea loc cel mai probabil in cursul anului 2020
Distribuie pe Facebook

Mercedes lucreaza la o noua generatie a celebrului C-Class, pe care o va lansa pe piata in cursul anului viitor.

Chiar daca au venit recent cu o versiune imbunatatita a actualului model, nemtii de la Mercedes nu se culca pe-o ureche, ci cauta in continuare noi solutii pentru a bate Audi A4 si BMW Seria 3.

Pentru urmatoarea generatie a celebrului automobil de clasa medie, inginerii si designerii companiei din Stuttgart au pregatit inlocuirea tuturor butoanelor de pe bord cu display-uri tactile, mai mici sau mai mari ca dimensiune.

Si nu o spunem doar noi, ci o demonstreaza inclusiv aceste fotografii spion realizate pe strazile Europei, care surprind - pentru prima oara la interior, un prototip al viitorului C-Class.

Totodata, in imaginile respective putem observa si ca urmatoarea generatie a Mercedes-ului care concureaza impotriva duo-ului format din Audi A4 si BMW Seria 3 va pastra cele trei guri de ventilatie rotunde din centrul bordului.

La exterior, inginerii si designerii nemti au camuflat atat de bine automobilul in cauza incat acesta nu lasa vedere niciun detaliu relevant, cu exceptia contrastului din capota lunga si portbagajul scurt.

Sub capota, viitorul C-Class ar putea primi - pe langa clasicele unitati pe benzina si motorina, chiar si cateva sisteme de propulsie alternativa, in timp ce varianta AMG va plusa cu un sistem inteligent de tractiune integrala in standard.

Asa cum precizam si anterior, noua formula a modelului care concureaza cu Audi A4 si BMW Seria 3 este asteptata sa isi faca aparitia in showroom-urile companiei din Stuttgart incepand cu 2020.

Mercedes C-Class - Poze spion

Mercedes C-Class - Poze spion

Mercedes C-Class - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes C-Class - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 August 2019