Mercedes GLS are toate motivele sa tremure. Asa arata interiorul celui mai luxos SUV din istoria BMW

Mercedes GLS are toate motivele sa tremure. Asa arata interiorul celui mai luxos SUV din istoria BMW
  • Fotografii spion au pozat interiorului noului X7
  • Lansarea oficiala este programata pentru mijlocul lunii octombrie
  • Designul habitaclului pare finalizat
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusit sa pozeze interiorul noului BMW X7, raspunsul bavarezilor la SUV-urile de lux precum Mercedes-Benz GLS, Range Rover sau Bentley Bentayga. Debutul oficial a fost confirmat pentru jumatatea lunii octombrie.

BMW lucreaza de ceva timp la noul X7, un SUV de lux oferit in premiera de constructorul german de automobile, iar prototipurile au fost surprinse de mai multe ori in teste, acoperite desigur de camuflaj.

Chiar si asa, s-au putut observa cateva dintre elementele principale de design, precum grila supradimensionata a radiatorului, stopurile inguste sau cele doua terminatii ale sistemului de evacuare.

Interior BMW X7- poze spion

Cat despre interior, imaginile alaturate sunt cele mai revelatoare de pana acum. Este prima data cand putem vedea clar tapiteria din piele bicolora, plafonul imbracat in Alcantara sau ornamentele din lemn cu finisaj lucios.

Interior BMW X7- poze spion

Pe langa acestea, noul BMW X7 va mai oferi ceasuri de bord digitale si sistem multimedia cu display generos, ambele de ultima generatie. Nu este deloc o surpriza ca bordul este asemanator cu cel al lui Seria 8, mai ales consola centrala.

Interior BMW X7- poze spion

Trecand la pasagerii din spate, care vor ocupa randul al doilea de scaune, se poate observa ca acestia vor avea spatiu destul la picioare, priza de alimentare, port-uri USB, doua suporturi pentru pahare si o interfata de la care vor putea regla temperatura ambientala si vor putea activa/dezactiva incalzirea in bancheta.

Interior BMW X7- poze spion

Din cate se pare, habitaclul celui mai luxos SUV oferit vreodata de BMW este aproape finalizat in ceea ce priveste partea de design. Calitatea materialelor si a finisajelor va fi cu siguranta mai buna in cazul versiunii de productie care urmeaza sa fie asamblata la uzina BMW din Carolina de Sud, SUA.

Interior BMW X7- poze spion

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, BMW a confirmat lansarea noului X7 pentru jumatatea lunii octombrie. Tot atunci vom afla mai multe si despre gama de motorizari, care stim deocamdata ca va include un propulsor pe benzina de 3.0 litri turbo, un V8 de 4.4 litri pe versiunile superioare, agregate diesel si probabil o unitate plug-in hybrid.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Interior BMW X7- poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2018