Mercedes publica primele fotografii oficiale ale noului C63 Coupe

Mercedes publica primele fotografii oficiale ale noului C63 Coupe
  • Mercedes publica primele imagini oficiale ale urmatorului C63 AMG Coupe
  • Fotografiile cu pricina surprind, ce-i drept, un prototip bine camuflat
  • Premiera mondiala va avea loc cel mai probabil in toamna, la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Nu este insa cazul sa te entuziasmezi prea tare: imaginile cu pricina surprind doar cateva dintre detaliile unui prototip de teste extrem de bine camuflat.

Iti mai aduci aminte de filmuletul publicat de Mercedes la inceputul acestei luni, prin care germanii anuntau debutul a "ceva rapid"? Ei bine, se pare ca acel scurt material video prezenta in actiune urmatorul C63 Coupe si nu versiunea Black Series a supercarului AMG GT, dupa cum precizam pe-atunci.

De ce unde stim asta? Nimic mai simplu de-atat. Oficialii companiei din Stuttgart au revenit cu noi fotografii ale misteriosului model, imaginile ce surprind un prototip de teste extrem de bine camuflat lasand la vedere un detaliu care ne-a atras atentia, si anume lipsa montantilor centrali.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze

Apoi, daca luam in calcul si aripile frontale supradimensionate, ce ascund jante din aliaj cu anvelope in dimensiunea 255/35 ZR19, atunci concluzia nu poate fi decat una singura: acel "ceva rapid" despre care Mercedes ne-a vorbit anterioare nu poate fi decat urmatorul C63 AMG Coupe... in versiunea S.

Caci, asemeni modelului in patru usi, viitorul automobil sport de clasa medie din Stuttgart va dispune de doua variante de performanta, clientii putand opta fie pentru o configuratie standard de 476 CP si 650 Nm, fie pentru o savoare S cu 510 cai putere si 700 Newton-Metri sub capota.

In ambele cazuri, indiferent de modul in care arata valorile maxime, propulsia este asigurata de o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri. Acesteia i se alatura atat o transmisie automata MCT cu sapte rapoarte, cat si un sistem de tractiune spate cu diferential mecanic sau electronic.

Tinand cont de cele doua materiale oficiale publicate pana acum de oficialii Mercedes, exista mari sanse ca noul C63 AMG Coupe sa debuteze in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile pentru publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze
mai multe