Mercedes-ul Maybach 600 incepe deja sa tremure. Viitorul Audi A8 este pregatit sa atace segmentul limuzinelor de lux

Mercedes-ul Maybach 600 incepe deja sa tremure. Viitorul Audi A8 este pregatit sa atace segmentul limuzinelor de lux
  • Viitorul Audi A8 vine cu un design exterior cu linii precise si o noua grila frontala
  • La interior vom regasi noul sistem de infotainment MMI Touch Response
  • Noul A8 este primul model de serie autonom din istoria companiei
Distribuie pe Facebook

Mai multe Audi-uri A8 din viitoarea generatie au fost zarite in timp ce urmau sa fie transportate spre o locatie unde vor fi testate.

Viitoarea generatie a modelului A8 se anunta a fi una care va lua cu asalt segmentul limuzinelor de lux, acolo unde Mercedes si BMW isi disputa deocamdata coroana. Chiar daca producatorul din Ingolstadt a declarat cu ceva timp in urma ca varful lor de gama va fi primul vehicul de serie autonom din istoria companiei, si un rival direct pentru Mercedes-Maybach 600, aceste fotografii ne arata ca A8-ul va fi mult mai mult de atat.

Pentru inceput putem observa un design exterior cu linii precise si un nou desen al grilei frontale care ii da modelului A8 ceva mai multa sportivitate. Aceasta are un design 3D, si o forma usor trapezoidala. In partea dorsala se poate vedea un set de stopuri de dimensiuni mai mari decat ale actualului model.

2018 Audi A8

La interior, noul A8 isi asteapta pasagerii cu tehnologie de ultima generatie, mare parte din ea autonoma, si cu noul sistem de infotainment MMI Touch Response, introdus in premiera de constructorul german anul acesta la CES.

Este foarte interesant faptul ca exemplarului surprins aici, ii lipseste cu desavarsire teava de esapament, dar are rezervor, ceea ce ne duce cu gandul ca ar putea fi propulsat de un agregat plug-in hybrid.

2018 Audi A8

Daca tot suntem la capitolul propulsoare, trebuie sa stiti ca viitoarea generatie a modelului A8 are la baza platforma MLB Evo, pe care o imparte cu SUV-ul Q7. Din aceasta cauza, masina va avea o greutate mai mica decat actuala generatie, iar gama de motorizari ar putea include un propulsor diesel de 4.0 litri supraalimentat electric, si un agregat V6 de 3.0 litri turbo, gasit momentan sub capota modelelor S4 si S5.

2018 Audi A8

Dupa cum spuneam mai sus, viitorul A8 este gandit ca rival direct pentru varful de gama al celor de la Mercedes, Maybach-ul 600. Pentru a se ridica la nivelul acestuia, cea mai puternica versiune a A8-ului ar putea ascunde sub capota motorul de 600 de cai putere al celor de la Bentley.

Distribuie pe Facebook
mai multe