Mercedes-ul S-Class incepe sa tremure. Un nou BMW Seria 8 se pregateste de lansare

Mercedes-ul S-Class incepe sa tremure. Un nou BMW Seria 8 se pregateste de lansare
  • Noul BMW Seria 8 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul coupe-ului bavarez de lux prezinta o caroserie complet camuflata
  • Debutul oficial va avea loc in 2018, conform ultimelor zvonuri
Distribuie pe Facebook

Dupa mai bine de un deceniu si jumatate de la producerea ultimului exemplar, BMW pregateste renasterea faimosului Seria 8.

Dupa saptamani, luni si chiar ani intregi de zile, zvonurile privind posibilitatea relansarii faimosului Seria 8 sunt pe cale sa se materializeze. Un prototip al viitorului rival de la BMW pentru Mercedes-ul S-Class Coupe a fost surprins recent pentru prima oara in teste.

Exemplarul fotografiat nu lasa la vedere nici macar un singur detaliu, dar tinand cont de proportiile caroseriei... nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca modelul bavarez de lux se va remarca printr-un design impunator, caracterizat de diverse elemente proeminente si supradimensionate.

Pozele interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa exista sanse destul de mari ca viitorul Seria 8 sa isi intampine pasagerii alaturi de aceleasi detalii si chiar tehnologii precum ultima generatie a limuzinei Seria 7 - asa cum se intampla si rivalului sau de la Mercedes.

Noul BMW Seria 7 va reprezenta principala sursa de inspiratie a coupe-ului bavarez de lux inclusiv la nivelul gamei de motorizari, propulsia celui din urma fiind astfel asigurata de unitati supraalimentate pe benzina si motorina cu sase cilindri in linie sau opt in V. Clientii vor avea la dispozitie, de asemenea, si un V12.

Informatiile cu privire la relansarea faimoasei Serii 8 se opresc pentru moment aici, insa ele ne tot vor bombarda in saptamanile, lunile si chiar anii ce urmeaza. Nu de alta, dar conform britanicilor de la Autocar, viitorul rival de la BMW pentru Mercedes-ul S-Class va sosi in 2018.

BMW Seria 8 - Poze Spion

BMW Seria 8 - Poze Spion

BMW Seria 8 - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2016