Nemtii de la Audi ne arata ca nu stau degeaba. Viitorul S8 surprins in public pentru prima data

Nemtii de la Audi ne arata ca nu stau degeaba. Viitorul S8 surprins in public pentru prima data
  • Noul Audi S8 a fost surprins pentru data in public
  • Desi este camuflat se pot observa prizele de aer mai mari, franele si evacuare cu 4 iesiri
  • Viitoarea generatie ar urma sa debuteze in 2018
Distribuie pe Facebook

Viitorul Audi S8 a fost surprins pentru prima data in public. Varianta ceva mai sportiva a varfului de gama al nemtilor va fi prezentat oficial, cel mai probabil in 2018.

Cu cateva zile in urma va prezentam fotografiile spion in care aparea viitoarea generatie a Audi-ului A8. Varful de gama al constructorului de la Ingolstadt este asteptat sa renunte de tot la camuflaj anul viitor, iar din cate se pare, nemtii nu pierd deloc timpul, si pregatesc deja versiunea ceva mai sportiva S8.

2019 Audi S8

Aceasta a fost surprinsa pentru prima data, unde altundeva decat in apropiere de Nurburgring. Desi purta clasicul camuflaj, nu am putut sa nu observam bara fata cu ale sale prize de aer mai mari, anvelopele cu balon mic, franele de dimensiuni respectabile si nu in ultimul rand, sistemul de evacuare cu 4 iesiri.

2019 Audi S8

Prototipul pe care il puteti observa in aceste fotografii isi ascunde foarte bine cele mai importante linii, de aceea nu putem spune multe despre acestea. Insa, ne putem face totusi o idee despre cum va arata, avand in vedere ca viitoarea generatie a modelului A8 are foarte multe in comun cu conceptul Prologue, prezentat cu doi ani in urma.

2019 Audi S8

In ceea ce priveste detaliile tehnice, stim ca noul S8 va fi bazat pe platforma MLB Evo, la fel ca si versiunea standard, si ca in ciuda unui spatiu mai mare in interior, intreaga masina va pierde cateva kilograme importante.

2019 Audi S8

Desi inca este un mister, sub capota s-ar putea regasi propulsorul actualului S8 Plus, V8-ul de 4.0 litri, biturbo, care momentan dezvolta 605 cai putere si 698 Nm cuplu. In cazul viitorului S8 insa, inginerii ar urma sa incerce sa mai stoarca ceva putere din acesta.

2019 Audi S8

Astfel, multumita greutatii mai scazute si a puterii mai mari, noul Audi S8 va accelera mai rapid de la 0 la 100 de km/h, reusind probabil sa scada sub pragul de 4 secunde. In schimb, exact ca si in cazul actualei generatii, viteza maxima va fi limitata electronic la 250 de km/h.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2019 Audi S8
mai multe