Nici nu s-au mai chinuit sa o camufleze. Fotografii nu au ratat ocazia si au pozat imediat noua Kia Sportage

  • Noua Kia Sportage a fost surprinsa fara camuflaj
  • SUV-ul este testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife
  • Imbunatatirile aduse exteriorului nu sunt majore
Distribuie pe Facebook

Noua Kia Sportage a fost surprinsa fara niciun pic de camuflaj la o benzinarie, in apropiere de legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. SUV-ul coreean ar putea debuta oficial in luna octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Majoritatea constructorilor auto isi testeaza si regleaza prototipurile pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Cei 20.8 kilometri le ofera acestora viraje rapide, tehnice, linii drepte, diferente de nivel, sau cu alte cuvinte tot ce au nevoie pentru ca produsul finit sa fie cat mai bun cu putinta.

2019 Kia Sportage

Langa acest "Iad Verde", asa cum a fost poreclit circuitul german de catre pilotul de F1 Jackie Stewart, a fost surprinsa recent si noua Kia Sportage. Spre surprinderea tuturor insa, prototipul SUV-ului coreean nu era acoperit deloc de camuflaj, lasand la vedere toate noutatile de design.

2019 Kia Sportage

Printre acestea se numara o parte frontala usor redesenata, cu o grila a radiatorului mai lata, ornamente cromate care impart luminile de ceata in doua, design nou pentru blocurile de lumini full LED, o banda rosie care uneste stopurile si deasemenea un ornament cromat in partea de jos a spoilerului spate. La prima vedere, designerii de la Kia pare ca au tintit spre un aspect cat mai premium.

2019 Kia Sportage

Fotografii spion au reusit sa surprinda o imagine si cu interiorul, insa imbunatatirile observate aici nu sunt deloc notabile. Inafara probabil de noul display al sistemului de infotainment, care este incorporat mult mai "curat" in consola centrala. Cel mai probabil, Kia va lucra putin si la calitatea materialelor folosite in habitaclu.

2019 Kia Sportage

Potrivit zvonurilor, gama de motorizari va ramane neschimbata, insa brandul sud-coreean va implementa totusi un sistem mild-hybrid de 48 de volti, care sa reduca si mai mult emisiile si consumul de carburant.

2019 Kia Sportage

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noua Kia Sportage ar putea debuta in luna octombrie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, insa pana acum nu a fost facut niciun anunt oficial in acest sens.

2019 Kia Sportage

2019 Kia Sportage

2019 Kia Sportage

2019 Kia Sportage

2019 Kia Sportage

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2019 Kia Sportage
mai multe