Nici nu s-au mai obosit sa-l camufleze. Acesta este noul SUV de lux al nemtilor de la Mercedes

Nici nu s-au mai obosit sa-l camufleze. Acesta este noul SUV de lux al nemtilor de la Mercedes
  • Au fost surprinse aproape necamuflate
  • Construit pe arhitectura MHA
  • Debuteaza oficiala la New York
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a scos in teste mai multe exemplare ale noului GLS aproape deloc camuflate iar fotografii spion au fost si de aceasta data la datorie. SUV-ul de lux este asteptat la Salonul Auto de la New York.

Actuala generatie GL a fost lansata in 2012 si odata cu facelift-ul primit in 2016 acest model a fost redenumit GLS. Asta inseamna ca este corespondentul limuzinei S-Class in gama SUV-urilor de la Mercedes. Cu alte cuvinte, un SUV de lux.

2020 Mercedes-Benz GLS

Constructorul german de automobile lucreaza de ceva timp la o noua iteratie care urmeaza sa aduca GLS-ul in rand cu rivalii din segment. Prototipurile au fost surprins de nenumarate ori in teste iar acum ca sunt in faza finala de dezvoltare, fotografii spion le-au surprins chiar si aproape necamuflate.

2020 Mercedes-Benz GLS

Asa cum bine poti vedea in imaginile alaturate, noul GLS va fi doar o evolutie a modelului actual, cel putin in ceea ce priveste design-ul exterior. Avem o parte frontala usor restilizata din punct de vedere al blocurilor de lumini si al barei de protectie, insa grila radiatorului este practic neschimbata.

2020 Mercedes-Benz GLS

Stopurile sunt inca acoperite cu camuflaj, semn ca aici echipa de creatie de la Mercedes a facut unele modificari. Cel mai probabil versiunea de productie va avea stopuri cu o grafica noua, unite de o banda LED. Si desenul spoiler-ului spate este usor schimbat.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noua generatie Mercedes-Benz GLS este construita pe arhitectura MHA, sau Modular High Architecture, pe care o imparte cu noul GLE. Asta inseamna ca gama de propulsoare va fi compusa din unitati cu sase si opt cilindri, diesel si pe benzina.

2020 Mercedes-Benz GLS

Ca si in cazul altor SUV-uri din gama, versiunea de top va purta denumirea de GLS63 AMG si va ascunde, cel mai probabil, sub capota motorul V8 de 4.4 litri twin-turbo care echipeaza deja G63-ul AMG.

2020 Mercedes-Benz GLS

Debutul oficial este asteptat pentru mijlocul lunii aprilie, atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la New York.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2020 Mercedes-Benz GLS
mai multe