Noile BMW M235i si M435i Coupe isi incordeaza muschii la Nurburgring. VIDEO SPION AICI!

Noile BMW M235i si M435i Coupe isi incordeaza muschii la Nurburgring. VIDEO SPION AICI!
Debutul noilor BMW-uri M235i si M435i Coupe se apropie cu pasi repezi insa, pana atunci, versiunile de inalta performanta ale viitoarelor Seria 2, respectiv Seria 4 Coupe ne ofera o noua demonstratie de forta in cadrul complexului de la Nurburgring.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi dezvaluite in mod oficial fie la sfarsitul acestui an, fie la inceputul anului viitor, viitoarele BMW-uri M235i si M435i Coupe se anunta a fi puse in miscare de un propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri similar, insa acum ramane de vazut daca si valorile maxime vor coincide.

Mai mult de-atat, pe langa cei peste 300 cai putere pe care ii vor ascunde sub capota, ambele automobile vor mai integra pe lista lor cu atractii principale si o suspensie sport, plus un sistem de franare pe masura valorilor maxime - si, de ce nu, chiar si o transmisie cu dublu ambreiaj, astfel ca performantele livrate - atat in linie dreapta, cat si in curbe, vor fi dintre cele mai impresionante.

Nu trebuie insa sa ne crezi pe cuvant. Este suficient sa arunci o privire asupra urmatoarelor filme spion, ce surprind in actiune viitoarele BMW-uri M235i si M435i Coupe, si te vei convinge si singur de acest aspect.

Distribuie pe Facebook
mai multe