Noua Dacia Duster 3, surprinsa recent pe strazile Europei. Masina romaneasca a fost fotografiata cu un design patratos, inspirat de conceptul Bigster

Noua Dacia Duster 3, surprinsa recent pe strazile Europei. Masina romaneasca a fost fotografiata cu un design patratos, inspirat de conceptul Bigster
  • Noua Dacia Duster 3, surprinsa recent pe strazile Europei
  • Masina romaneasca a fost fotografiata cu un design patratos, inspirat de conceptul Bigster
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a respectivului produs ar putea avea loc anul viitor - potrivit celor mai recente speculatii.

Lansata pe piata inca din 2017, cea de-a doua generatie a celebrului autovehicul pe care compania Dacia il comercializeaza sub denumirea de Duster se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Din fericire insa pentru persoanele aflate in cautarea unui SUV accesibil, dar capabil sa faca fata provocarilor intalnite, constructorul argesean, cu sediul la Mioveni, nu are de gand sa renunte la modelul vandut, in aceste zile, la preturi incepand de la 17.900 de euro.

Dacia Duster 3 - Poze spion

Ba dimpotriva, asa cum o demonstreaza si urmatoarele fotografii spion: surprinsa de curand, complet camuflata, in teste, noua formula propune, la nivelul caroseriei condimentate cu cinci portiere, un design familiar - inspirat de conceptul cunoscut publicului larg sub numele de Bigster, lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv un set de jante cu cinci spite in echipare, confectionate din aliaj, plus o pereche de capace argintii pentru oglinzile retrovizoare.

Reteta specifica departamentului interior nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mister de proportii, cu mentiunea ca este de asteptat ca viitorii cumparatori sa descopere, odata ajunsi in cabina, si o tapiterie realizata din piele, un display tactil de dimensiuni generoase, climatizare cu reglare automata a temperaturii etc. Seria marilor necunoscute continua cu optiunile caracteristice gamei de motorizari, noua Dacia Duster 3 avand insa potentialul de a oferi si o versiune hibrida.

Dacia Duster 3 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2023