Noua Dacia Duster Facelift, surprinsa in primele imagini spion!

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2010, primul SUV din istoria constructorului de la Mioveni este pe cale sa primeasca primul facelift din cariera sa.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in avanpremiera mondiala la sfarsitul anului 2009 si prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2010, primul SUV din istoria celor de la Dacia este pe cale sa primeasca primul facelift din cariera sa.

Dacia Duster Facelift - Poze Spion

Din pacate, informatiile sunt limitate la acest moment insa, dupa cum se poate observa si in primele fotografii spion, versiunea imbunatatita a modelului Duster va beneficia de un design restilizat atat la nivelul partii frontale, ca si in partea din spate a caroseriei.

Dacia Duster Facelift - Poze Spion

De asemenea, noua Dacia Duster Facelift va aduce cu sine numeroase modificari si la nivel de interior, versiunea imbunatatita a primului SUV din istoria constructorului de la Mioveni urmand a prelua multiple elemente de la ultimele generatii ale modelelor Logan si Sandero.

Dacia Duster Facelift - Poze Spion

In ceea ce priveste gama de motorizari, este de asteptat ca noua Dacia Duster Facelift sa fie disponibila si in compania propulsorului pe benzina 1.2 turbo de 115 cai putere ce echipeaza monovolumul Lodgy, insa ramane de vazut daca va fi asa sau nu.

Dacia Duster Facelift - Poze Spion

Referitor la debutul oficial, versiunea imbunatatita a primului SUV din istoria constructorului de la Mioveni va fi dezvaluita in premiera mondiala fie in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, fie in primavara anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Dacia Duster Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Dacia Duster Facelift - Poze Spion
mai multe