Noua duba de la Volkswagen, surprinsa pentru prima oara in teste. Nemtii au instalat doua display-uri masive in bord, ca pe Touareg Facelift

Noua duba de la Volkswagen, surprinsa pentru prima oara in teste. Nemtii au instalat doua display-uri masive in bord, ca pe  Touareg Facelift
  • Noua duba de la Volkswagen, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Nemtii au instalat doua display-uri masive in bord, ca pe Touareg Facelift
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele cu functie de incalzire ori climatizarea automata. Reiese din respectivele fotografii spion.

Lansata pe piata acum mai bine sase ani - inca de la sfarsitul verii lui 2016, cea de-a doua generatie a modelului comercializat de Volkswagen sub denumirea de Crafter se apropie incet, dar sigur de finalul propriei sale cariere.

Acesta este, de altfel, si motivul principal pentru care nemtii lucreaza, in prezent, la o versiune imbunatatita a gamei mentionate anterior - noua varianta promitand sa isi intampine potentialii cumparatori alaturi de diferite ingrediente premium.

Volkswagen Crafter Facelift - Poze spion

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, incepand cu anul 2024, viitoarea autoutilitara va oferi, printre altele, si doua ecrane uriase: unul pentru ceasurile de bord, altul pentru sistemul de infotainment.

In plus, din meniu nu vor lipsi - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici volanul multifunctional, cu design in trei spite, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii ori scaunele incalzite.

Sub capota, noul Volkswagen Crafter Facelift ar putea gazdui - la randul lui, un motor diesel cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.968 de centimetri cubi, cuplat fie la o transmisie manuala, fie la o cutie cu doua pedale.

Volkswagen Crafter Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2023